IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да мотивирате всеки зодиакален знак, за да ви съдейства

31 май 2022 17 30

Или да ви подкрепи в някакво начинание

Istock

Istock

Всички методи са позволени по време на любов и на война, нали? Ако познавате астрологията и сте наясно с характеристиките на 12-те зодии, то тогава можете да имате по-добра представа за това кой знак от какво се мотивира и да го употребите във ваша полза.

А ето и как можете да мотивирате или да подтикнете към действие представителите на всеки един знак:

Овен (21 март – 19 април)

Когато искате вашият близък от този знак да направи нещо трудно, просто го предизвикайте, като му кажете, че няма да се справи. Накарайте Овена да смята, че предизвикателството по пътя му, което вие му поставяте, е непреодолимо и той веднага ще се опита да ви опровергае и да ви докаже точно обратното. Овенът няма да устои на желанието си да ви покаже за пореден път колко е смел и инициативен.

Телец (20 април – 20 май)

Когато имате нужда от каквато и да е услуга от човек от зодия Телец, то не е чак толкова трудно да го мотивирате. Истината е, че Телците понякога са мързеливи и не желаят да правят услуги, но не и когато услугата си има цена или по-скоро ще им спечели някаква награда. Материалистичният Телец ще се размърда веднага, ако му обещаете нещо хубаво в замяна. Просто му предложете достойна награда и сте го мотивирали за действие!

Близнаци (21 май – 20 юни)

Ако имате нужда да мотивирате свой близък човек от тази зодия да свърши нещо полезно за вас, то предложете му да стане домакин на събитие, организирано от вас двамата. Това, което наистина вълнува Близнаците, е възможността да се събират и забавляват с много хора и да осъществяват нови познанства. Организацията на събитието ще мотивира Близнаците да свършат много друга полезна работа, като например почистване, подреждане и ремонтни дейности по дома ви и др.

Рак (21 юни – 22 юли)

Когато имате нужда да мотивирате човек от зодия Рак да ви помогне за нещо конкретно, то предложете му да стане доброволец за някаква благородна кауза и между другото му дайте и задачата, която искате да ви свърши. Ракът ще се възползва от възможността да привлече внимание с делата си, именно като помага на другите хора. Състрадателните и чувствителни личности от този воден знак имат нуждата да се чувстват желани, полезни и необходими.

Лъв (23 юли – 22 август)

Когато имате нужда от услуга от човек от зодия Лъв, можете да го мотивирате най-бързо и лесно, като му отстъпите фокуса или светлините на прожекторите или му дадете шанс да блесне сред хората и да стане още по-популярен и харесван. Предложете на суетния Лъв възможността да получи признание или да бъде в центъра на някакви събития и той ще се възползва от шанса по най-усърдния начин! Междувременно ще направи и това, което искате от него.

Дева (23 август – 22 септември)

Когато имате труден проблем просто кажете на близкия си човек от зодия Дева за това и той веднага ще намери няколко решения. Девата никога не може да устои на вътрешния си порив да разплита сложните ситуации, да слага в ред бъркотията, да измисля отговори на най-сложните ребуси и т. н. Девата преди всичко обича да създава методика за нещата и да дава съвети. Само се вслушвайте в нея и тя ще бъде най-мотивираният човек в обкръжението ви!

Везни (23 септември – 22 октомври)

Когато имате нужда да мотивирате за нещо човек от зодия Везни, накарайте го да вярва, че с делата си той ще уреди ваш конфликт и/или ще изгладите отношенията и проблемите си веднъж и завинаги. Човекът от зодия Везни е винаги готов за постигането на консенсус. Той няма да може да устои на възможността да направи компромис и да постигне желаната хармония помежду ви. Везните обичат да посредничат в каквито и да е проблеми!

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Обещайте на Скорпиона нещо, което със сигурност ще разпали страстта му и той ще изостави всичко друго, за да свърши това, което искате от него. Именно страстта разпалва порива към действие на хората от този знак. Няма по-мотивиран човек от Скорпиона, който преследва страстно някаква определена цел. Само че трябва да го познавате добре, за да знаете какво точно ще разпали неговите жар и ентусиазъм.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Когато не можете да откриете човек, който да иска да отиде с вас някъде на ново място, сред нови хора, а имате силна нужда от компания и подкрепа – обадете се на близък човек от зодия Стрелец. Хората от този знак тутакси ще се мотивират от предложението за ново приключение. Стрелецът никога няма да ви откаже оферта за посещение на ново място, дори и това да е медицински преглед, стига да го заведете на място, на което не е бил досега!

Козирог (22 декември – 19 януари)

Ако имате нужда да мотивирате близкия си Козирог да ви съдейства за нещо, то консултирайте се с него относно всичките си нови идеи и начинания. Предприемаческият ум на Козирога е толкова фантастичен в оценката на идеите, че ще се радва да обмисли с вас всички евентуални възможности. Той ще претегли плюсовете и минусите и ще запретне ръкави да ви съдейства, стига да вижда полза от действията си.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Когато искате да мотивирате Водолея да направи нещо за вас, то въведете го в нови, непознати територии и той ще пази гърба ви. Обещайте на вашия Водолей да му дадете шанс да види или направи нещо ново и уникално и той няма да може да устои на предложението ви! Водолеят ще влезе с вас и в огъня, ако трябва, ако е вътрешно убеден, че действията ви могат да променят света или поне вашата действителност.

Риби (19 февруари – 20 март)

Ако имате желанието да накарате Рибите да се задействат за нещо, то обещайте им някакво артистично докосване. Кажете на вашите Риби, че ако бъдат малко по-активни, ще направят нещо наистина изключително креативно. Това е изкушение, което нито един човек от тази зодия няма да може да подмине току-така. Рибите се мотивират от създаването на нови, оригинални и неповторими материални и духовни ценности. Така че – провокирайте ги да творят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари