IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Възможно ли е хората от зодия Близнаци да бъдат интроверти?

25 май 2022 17 30

Разберете какви са техните по-специални характеристики

Istock

Istock

Обикновено хората от зодия Близнаци са общителни, весели и често са душата на компанията, но има и изключения. Макар и рядко, някои личности от този знак не приличат на Близнаци. Те са по-скоро интровертни и не особено комуникативни. Този тип хора са по-щастливи да си прекарат събота вечер у дома, в компанията на хубава книга или филм, и чаша Мерло. Истината е, че не всички Близнаци са толкова диви или приказливи. Някои от тях наистина се държат по-обрано и сериозно. А ето и какви са характеристиките на хората Близнаци, които са по-интровертни:


1. Те обожават да четат


Близнаците се управляват от Меркурий - планетата на писателите и читателите. Всички Близнаци са като любопитно дете, което винаги пита „Защо?“ Въпреки това, хората от този знак, които са по-интровертни, питат по-малко в сравнение с другите, а вместо това избират да намират отговорите на всички свои въпроси в книгите. Независимо, дали непрекъснато четат романи, или ровят в библиотеката за енциклопедични книги, или следат всички най-нови бестселъри, те постоянно са гладни за информация. Този тип Близнаци обикновено излизат малко от черупката си, когато описват на близките си нещо, което са прочели наскоро или когато разказват сюжета на книга, която са харесали много.

 

2. Те са тотални маниаци на тема наука

 

Болшинството Близнаците са наистина умни и задължително са вишисти. Хората от този знак, които са интроверти, обикновено са обсебени от науката и често стигат до докторска степен в областта, в която се развиват, защото просто са обсебени от нея. Интроверните Близнаци изучават сфрата на интересите си до основа, почти маниакално. Те постоянно четат и се развиват в своята професионална област. Те не се нуждаят от активен социален живот, защото цялата им енергия е насочена в това да станат експерти на високо ниво в своята работа.

 

3. Те не ходят по купони и социални сбирки, но въпреки това са известни

 

Интровертните Близнаци по-скоро отказват поканите за партита, защото използват дарбата си да общуват и комуникират много по-добре онлайн. Този тип личности не обичат новите запознанства лице в лице, но реално нямат никакъв проблем да осъществяват контакти чрез интернет и социалните медии. Често този тип Близнаци са много активни в Instagram, Facebook и Twitter. Те уж са тихи и резервирани като излъчване, но във виртуалното пространство се отпускат и често печелят множество последователи.

 

4. Те са големи приключенци

 

Да, интровертните Близнаци са срамежливи, но това не означава, че нямат порив към приключения. Даже, напротив. Този тип хора обикновено научават много за драмата на гръцката митология от книгите, а след това се озовават в Гърция, за да усетят всичко това със сетивата си. Тези Близнаци обичат да прекарват времето си сами, но истината е, че и те имат нужда от някой друг, който да ги извади от черупката им. Романтиката винаги е диво пътуване за тези личности и опознаването на някой друг е едно от любимите им интелектуални начинания. Именно в партньорство те наистина могат да се отпуснат и да покажат истинската си същност. Рано или късно и най-големият интроверт от зодия Близнаци набира смелост да се забавлява в караоке бар по цяла нощ и то в чужд град или държава, но трябва да е в компанията на любимия човек.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари