IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаквате?

27 юни 2022 17 30

Астрологична прогноза за периода 27 юни – 3 юли

Снимка: Laurencia Soesanto, Unsplash

Снимка: Laurencia Soesanto, Unsplash

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира – във вашия седмичен хороскоп.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 27 юни – 3 юли. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на въпроса какво да очаквате в следващите дни.

Овен

Обстановката ще е спокойна и ще се отрази благоприятно на отношенията от всякакъв характер. На този фон ще успеете да се справите с поредица съществуващи материални и финансови затруднения. Ежедневните професионални и домашно-битови задължения ще изискват доста време и усилия, но резултатите най-вероятно ще надминат очакванията ви. Ще разполагате с убедителни условия за промяна на работата или професионалната ви позиция и в случай че сте си го поставили за цел, бихте могли да предприемете необходимите действия.

Телец

Енергетиката ви е стабилна и ще се справяте с обичайните задачи по-бързо от обикновено. В този смисъл ще разполагате с доста повече време за себе си, за близките и за развлечения. Разговор с впечатляваща личност ще ви помогне да видите проблемите си по нов начин, от друг ъгъл, да промените гледната си точка, а оттам и подхода за разрешаването им. Особено удоволствие ще ви доставят творческите занимания, дори да са само на любителско ниво, така че не се лишавайте от тях. Ще ви заредят с вдъхновение и вътрешно спокойствие.

Близнаци

Заниманията преобладаващо ще са колективни и тъй като отношенията между участниците ще са добронамерени и стимулиращи, то крайните резултати ще са повече от удовлетворителни. Старанието ви ще получи висока оценка, а при необходимост ще разполагате и с подкрепа от всички йерархични нива, с които осъществявате координация. Ще получите и допълнителни финансови постъпления, ако имате уговорени такива. През втората половина на седмицата събитията ще са по-динамични. Ще се наложи да повишите активността, на моменти да вземете инициативата в свои ръце с цел обединяване на общите усилия. Успехите ще ви стимулират, така че силите ще ви стигнат за всичко.

Рак

Водещо събитие е Новолунието във вашия знак. На преден план ще излязат най-болезнените теми, засягащи личните отношения. Взаимните претенции между вас и близките ви в повечето случаи ще са безпочвени, но затова пък провокативни и предизвикващи кризисни моменти. Получаването на нова информация, разкриване на скрити процеси или въвеждане на нови технологии ще се отрази на деловите споразумения. Ще се наложи да прегледате и промените част от предварителните си планове. Ориентирайте се към възможно най-икономично изразходване на ресурсите си.

Лъв

Дребни на пръв поглед случки ще ви помогнат да си изясните причинно-следствената връзка между някои факти и преживявания, случили се преди време. Вниманието ви ще е ангажирано предимно с дейности от социалната сфера, с които не сте успели да се справите до момента. В резултат от осъществяването им ще настъпят някои промени в динамичния ви стереотип, а в каква насока ще са те, зависи изцяло от правилността на решенията ви и умението да използвате натрупания опит. Може да ги възприемете като наказание, но може и като награда. При всички случаи пред вас ще се открият нови перспективи, независимо че може да се наложи да се разделите с някого или с нещо.

Дева

Отстоявайте интересите си и не позволявайте на никого да навлиза в личната ви територия. С каквото и да се заемете, осигурете си предварително актуална информация по темата. Не е изключено някой да предяви към вас нереално високи или неоснователни претенции. Овладейте емоциите и не се хвърляйте в битка. Преговаряйте, обсъждайте, излагайте ясно аргументите си, ако искате да запазите статуса и постигнатите позиции. Ще се наложи да се откажете от някои остарели правила и неписани закони, за да обновите и разнообразите битието си. Отделно от това, благодарение на направените компромиси, ще разширите влиянието и ще подобрите материалното си благосъстояние.

Везни

Най-вероятно ще изненадате близките с някои свои действия и замисли, които за тях може да изглеждат странни, но за вас те ще са полезни. Ще предизвикат положителни промени, ще се отразят на мирогледа, ще ви помогнат да формулирате новите си цели. Ако сте започнали и сте в процес на реализация на някакъв проект, не се отказвайте от него. Не позволявайте на околните да ви влияят, не се подвеждайте нито по съветите, нито по критиките им. Постарайте се да изгладите противоречията у дома и да синхронизирате действията си с членовете на семейството.

Скорпион

Промяна в обществената или социална обстановка ще се отрази на убежденията и ще ви подскаже, че е подходящо да внесете някои корекции в перспективните си планове. Предстоят отговорни разговори с деловите ви партньори. Аргументите ви са непоклатими и без особени усилия ще постигнете съгласие по всички обсъждани въпроси. Темите, предизвикващи противоречия, несъгласие, противопоставяне, понякога дори вражда, ще останат на заден план освобождавайки място за нови проекти и изгодни взаимоотношения. Акцентът на дискусиите ще е предимно към начините за разпределение на съвместни финанси и обезпечаване на оптимални условия за работа, което може да предизвика промяна в част от клаузите на съществуващи споразумения.

Стрелец

Ще се наложи да се справите с някои усложнения, предизвикани предимно от некоректно отношение от страна на партньорите ви. Не е изключено да попаднете на грешки, пропуски, липса на важни документи, данни и заключения, което да подейства на „принципа на доминото“ и да повлече след себе си поредица поправки на съществуващи към момента устни споразумения и писмени договори. Действайте активно, последователно, самостоятелно и без излишни емоции. Въздържайте се от остри критики спрямо чуждата работа, никой не е идеален. Придържайте се към принципа, че качеството е с приоритет пред количеството.

Козирог

Пълноценното сътрудничество на работното място и в сферата на деловите отношения като цяло, ще създаде подходящи условия за получаване на стабилни и относително постоянни финансови приходи. По инициатива на ръководството ще бъдат предприети действия по преустройство на съществуващата структура, обновяване на кадрите, актуализиране на съществуващите правила, но вас това едва ли ще ви засегне пряко, а ако все пак се случи ще е в положителна насока. Вероятно ще ви натоварят с допълнителни задължения, но пък те ще бъдат обвързани и с допълнително заплащане. Не ги коментирайте и не се съмнявайте в себе си. Със сигурност ще се справите. Околните, осъзнавайки уменията ви, често ще търсят помощ или съвет. Отзовавайки се на въпросите им ще си осигурите постоянни привърженици.

Водолей

Текущите занимания ще са по-сложни от обикновено. Възползвайте се от опита и препоръките на по-възрастните и по-квалифицираните от вас. Участвайте в колективната работа съзнателно. Колкото по-голям е екипът, толкова повече хора ще забележат уменията и приноса ви като при това няма да пестят комплиментите си по ваш адрес. Внимателно анализирайте информацията, която получавате. Ще попаднете на новости, чрез които да подобрите условията и да улесните получаването на крайните резултати. В края на периода не е изключено да получите допълнителни финансови постъпления, награда, подарък, да ви върнат даден преди доста време заем или да ви похвалят за свършена преди време работа. Не се възгордявайте. Споделете радостта или част от материалната придобивка с близките си.

Риби

Движещо събитие на седмицата е преминаването на Нептун, управителят, който е във вашия знак, в ретроградна форма на движение. Първоначално може да станете раздразнителни, твърде критични, несдържани в изказванията си, комуникацията с вас да е леко проблемна, съпроводена с моменти на неразбиране. Сериозните затруднения ще засегнат деловите контакти и финансовото ви състояние. Приемете, че основната ви задача е да съхраните постигнатото като по този начин ще си осигурите повишаване на приходите и разширяване на влиянието. Заемете наблюдателна позиция, анализирайте задълбочено събитията и в края на седмицата ще можете да си изградите правилна тактика на действие. Естественото и най-подходящо място за отдих и възстановяване на силите е у дома, сред близките.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари