IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 28 юни

28 юни 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Brooke Cagle, Unsplash

Снимка: Brooke Cagle, Unsplash

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Желанието ви да преуспеете ще е особено силно. Да си поставяте твърде амбициозни цели не е проблем, стига да оцените обективно възможностите си. Надцените ли ги, няма да сте доволни от крайния резултат.

Телец

Подхождайте предпазливо и с доза съмнение при уреждане на финансови въпроси, особено ако има и други участници или пък не засягат само вас. Прекалено оптимистичното ви отношение може да предизвика болезнени загуби, съчетани с кризисни моменти в отношенията.

Близнаци

Въздържайте се от прояви на екстравагантност и прибързани решения. Ще създадете погрешно мнение за себе си точно пред хора, на чиято подкрепа разчитате. Не е във ваш интерес да режете клона, на който сте седнали.

Рак

Постигнати преди време отлични резултати от работата ви ще се окажат полезни за справяне с текущ професионален проблем. Ще получите не само висока оценка за уменията си, но и обещан финансов бонус, който към момента ви е дължим.

Лъв

Началото на деня ще е заредено с оптимизъм и приятни преживявания. Отношението на околните ще е добронамерено, ще ви покажат, че сте важни, нужни и желани. Покажете благодарността си без излишно самолюбие.

Дева

Ориентирайте усилията си предимно към текущите рутинни задължения или ако имате огромно желание да работите върху бъдещите си планове, то занимайте се с най-близките. Не разполагате с достатъчно информация за перспективните и очакванията ви може да се окажат твърде завишени.

Везни

Настроението ви ще е доста променливо, а мислите ви – хаотични. Прехвърляйки се непрекъснато от една тема на друга има опасност да пропуснете значимото за сметка на маловажното. За предпочитане е да се занимавате с добре познати и не особено отговорни дейности.

Скорпион

Не игнорирайте забележките и препоръките на хората от най-близкото си обкръжение и особено на онези, на които държите, дори и да не са ви приятни. Точно те ще ви държат в курса на събитията и ще ви предпазят от погрешни действия.

Стрелец

Обстоятелствата ще се разминават сериозно с очакванията и предположенията ви. Ще се наложи да се откажете от някои замисли, но ако не надцените възможностите си, ще успеете да реализирате други, спонтанни идеи, които са ви хрумнали на момента и ще сте доволни от постигнатото.

Козирог

Обстановката на работното място може да се окаже напрегната още от сутринта поради отсъствие на участници от екипа или пък опитите на някой да прехвърли задълженията си върху вас. Отстоявайте позициите си. Ако имате желание да изпъкнете, показвайки на какво сте способни, то приемете само толкова допълнителна работа, с колкото можете да се справите.

Водолей

Не пренебрегвайте сигналите на собственото си тяло, подсказващи приближаването на здравословен проблем. Усетите ли признаци на разболяване, задължително се консултирайте с личния си лекар. Небрежното ви отношение към здравето ще предизвика сериозни неудобства.

Риби

Събитията ще са динамични, свързани с доста участници и ще се отразят на възприятията ви. Не залитайте в крайности, постарайте се да се придържате към „златната среда“. Не го ли направите, ще дадете възможност да ви манипулират.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари