IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Това лято пътувай с Canyon – удобно, с лекота и вдъхновение

4 юли 2022 09 00

Бъди в крак с най-актуалните летни тенденции – вземи своя аксесоар от Canyon и направи пътуването си истинско удоволствие

Снимка: Canyon

Всяко пътуване през ваканцията е повод за трепетно очакване и ново приключение, но също така и за внимателно планиране – доста често от това какво ще вземем със себе си, зависи доколко ще се насладим на пътуването. Това лято, младежкият бранд за мобилни аксесоари Canyon излиза със серия от продукти, които могат да направят всяко едно ваше пътуване незабравимо приятно, удобно и безпроблемно.

Canyon чанта

Да започнем с най-новата пътническа раница на Canyon CNE-CSZ01GY01 – най-добрият избор ако ви предстои пътуване със самолет. Раницата разполага с голям капацитет от 20 литра и е перфектно проектирана така, че да отговаря на критериите за размери и тегло на позволения безплатен ръчен багаж от множество авиокомпании. Раницата на Canyon е с размери 20X25X40cm, за да отговори на общото изискване за ръчен багаж на повечето нискобюджетни авиокомпании. 

Едни от най-важните ѝ предимства са издръжливата тъкан, скрит основен цип и специален джоб за документи, които не позволяват на нарушител да отвори чантата ви без вашето знание. Разполага с отделен вътрешен джоб за лаптоп до 15,6″ и малко вътрешно отделение за всичките ви документи, меки и вентилирани гръб и презрамки, с допълнително пространство за ключове, бутилка или очила.

Едни от най-важните аксесоари при всяко пътуване са тези, които ни позволяват да се насладим на любимата си музика, където и да се намираме. Затова не забравяйте да сложите в чантата си комплекта от изцяло безжичните стерео слушалки за меломани TWS-2 на марката Canyon. Най-новата Bluetooth версия гарантира удобна и стабилна връзка с устройството. Технологията увеличава живота на батерията: до 6 часа с едно зареждане. Характерно за слушалките е наличието на висококачествен звук, възможност за приемане на обаждания и използване на гласов асистент без докосване на смартфона.

Пътуванията често водят до бързо изтощаване на заряда на нашите мобилни устройства и доста често можем да изпаднем в ситуация, в която зареждането им е предизвикателство.

Canyon 2

Canyon намира решение и на този проблем, затова е добре да предвидите място в багажа си и за следните важни аксесоари – външна батерия PB-1001, зарядно за кола CM-15, кабел за бързо зареждане – USB-C to USB-C C-12, адаптер H-100. Новата батерия на Canyon PB-1001 е създадена специално за пътуване с приятели. Тя може да зарежда устройствата както чрез кабел, така и чрез безжична магнитна технология. Вграденият модул за безжично зареждане е съвместим с iPhone 12/13. Така можете да споделите захранването на батерията с приятели, дори ако вашите устройства имат различни конектори. Освен това можете да зареждате самата батерия, като я свържете към електрически контакт чрез USB-C или Lightning кабел. Друг важен помощник в непредвидените ситуации с изтощена батерия на телефона е магнитната поставка за кола с безжично зарядно CM-15. Ако използвате смартфон iPhone 12 или iPhone 13, то този продукт е точно за Вас! Той е оборудван с 15W безжично зарядно устройство и е проектиран така, че да приляга идеално към калъфа на iPhone 12/13 – неговите размери, тегло и ергономичност. Поставката се закрепва здраво към вентилационния отвор на автомобила и така смартфонът остава на място дори при неравности и резки маневри по време на движение.

Кабелът за бързо зареждане – USB-C to USB-C C-12, ще ви позволи да намалите продължителността на зареждането и преноса на данни до възможния минимум. Кабелът е оборудван с чип E-mark, който осигурява допълнителна защита за зареденото устройство, особено в случаите, когато изходният ток на захранващия адаптер надвишава изискванията. PD протоколът позволява зареждане на смартфони, таблети и лаптопи – така лесно ще решите всичките си нужди за зареждане на устройства с един кабел. Комплектът от зареждащи устройства се завършва от адаптера H-100 на Canyon, който принадлежи към новия тип зарядни устройства GaN, конструиран с използване на полупроводници на базата на галиев нитрид. Този материал позволява да се увеличи мощността на зарядното устройство без това да се отрази на неговите габарити. Затова и H-100 има толкова компактни размери, но може да зарежда 4 устройства едновременно. Всеки от двата USB-C порта може да доставя мощност до 100W, а всеки от останалите USB-A – до 30W.

Canyon 3

Последният аксесоар на Canyon, който ще ви предложим за летните пътувания е за тези, които не могат да оставят работата за дълго време и се нуждаят от подходящ аксесоар, който да направи багажа им компактен и да им позволи да свършат работата си – 13 портовият USB-C хъб DS-12. С този хъб можете да свържете два монитора чрез HDMI портове или да предавате видео сигнал чрез VGA конектора. Слушалките и високоговорителите се включват през 3,5 мм мининакрайник. Осигурени са три USB-A 3.0 порта и един USB-A 2.0 порт за използване на всички необходими компютърни периферни устройства. Два удобно разположени слота за SD и Micro SD карти ви позволяват да прехвърляте незабавно големи количества данни. Портът за зареждане USB-C PD до 100 W автоматично открива оптималната скорост на зареждане за свързаното устройство. Ако е необходимо, можете да се свържете директно с мрежата чрез Gigabit Ethernet. В допълнение към всичко по-горе, хъбът е съвместим със Samsung DEX и Nintendo Switch.
Canyon ви пожелава весело и щастливо лято!

За Canyon

Canyon е бързо развиващ се бранд, който предлага широка гама от стилни и модерни мобилни аксесоари, мултимедийни и периферни устройства на достъпни цени. Основана в Холандия през 2003 г., марката продължава да развива динамично своето портфолио от потребителска електроника. Разполага с офиси в 16 страни, а продуктите се продават в повече от 26 държави по целия свят. За повече информация: https://canyon.bg

Продуктите на Canyon можете да закупите от:

Раница: Раница Canyon CNE-CSZ01GY01 15.6“ GREY (zora.bg)
TWS-2 : Търсене cnd-tbths | Технополис БГ (technopolis.bg)
PB-1001: Търсене cpb1001 | Технополис БГ (technopolis.bg)
CM-15: MAGSAFE СТОЙКА ЗА КОЛА CANYON CCA15B01 (technopolis.bg)
H-100 : Canyon H-100 CND-CHA100W01 | Laptop.bg - Технологията с теб
DS-12: https://ardes.bg/product/canyon-ds-12-cns-tds12-270371?utm_source=pazaruvaj.com&utm_medium=%D0%90%D0%BA%D1%81%D0%B5%D1%81%D0%BE%D0%B0%D1%80%D0%B8+%D0%B7%D0%B0+%D0%BB%D0%B0%D0%BF%D1%82%D0%BE%D0%BF%D0%B8
C12: https://ardes.bg/product/canyon-c-12-usb-type-c-kam-usb-type-c-cns-usbc12b-269796

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари