IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 зодии, които винаги си приписват главната роля в историята

6 юли 2022 17 30

Тези знаци просто не могат да бъдат от поддържащия актьорски състав

Istock

Istock

Има хора, които обожават да бъдат център на внимание – независимо дали е нарочно или случайно. Те са от типа личности, които си придават по-важна роля в дадена история, отколкото всъщност имат. Те са и от вида хора, които се разхождат така, сякаш имат кралско потекло. Те създават шумотевица, суетня и драма около себе си. В общи линии, тези хора държат да бъдат забелязвани, като цяло имат енергията на главния герой в сюжета и никога не приемат второстепенни роли.

А ето и кои са 4-те зодии, които отговарят на това описание:

Лъв

Управител на Лъва е Слънцето, около което всички планети от нашата система се въртят. Ето защо не можем да укоряваме Лъвовете, че се смятат за героя на всяка една история, а всички останали са в поддържащата. Лъвовете са настроени да вярват, че светът се върти около тях. Те са самоуверени, горди, смели, обичат драмата и са брутално честни. Ако сте забелязали, че те вечно търсят комплименти, това е най-вече, защото искат да са сигурни, че са забелязвани. Хората от този огнен знак са от типа гости на сватба, които ще се появят в същия цвят като булката, дори с риск да я засенчат.

Водолей

Водолеите са известни с това, че са иновативни, ексцентрични и определящи тенденциите. А това е характерно за главния герой в историята, нали? Той задава тон на всички останали! За разлика от Лъвовете, които на практика само се обявяват за главния герой, то при Водолеите е по-важно да накарат всички останали да искат да бъдат като тях, защото те просто са най-готините и са най-добрият модел за подражание. Хората от знака Водолей са широко-скроени, информирани и справедливи, така че освен факта, че ни задават най-новите тенденции, те също така са номер едно в нашия списък с обаждания, просто защото са толкова добри и верни приятели.

Телец

Телецът има изискан вкус и високи критерии за абсолютно всичко. Той се задоволява само с най-доброто, което е типично за главния герой, а не за тези от поддържащия актьорски състав. Хората от този земен знак се борят активно за внимание, но по един различен начин от Лъвовете и Водолеите. Те не се натрапват на другите, но се фиксират към един висок стандарт, който просто следват безкомпромисно. Мислете за Телците като за ваши приятели, но със супер звезден статут, нещо като Шер, Адел или кралица Елизабет II. Те никога не биха парадирали открито с богатството си, но присъствието им ще ви накара да говорите и да се държите по различен начин. Телците не обичат да се хвалят, но когато влязат през вратата, винаги погледите са насочени към тях.

Везни

Знаете, как понякога, когато сте поканени на парти, веднага искате да разберете дали конкретен приятел ще присъства, защото той гарантирано ще ви забавлява. Да, човекът, който имате предвид вероятно е от зодия Везни. Тези хора имат страхотна енергия и способността да привличат всички около себе си като магнит. Те са приятелите, които ще измислят забавна игра, която всеки може да играе. Те са очарователни, стилни и сексапилни. Те не натрапват на никого вибрацията си на главен герой – тя просто им е вродена. Не се учудвайте, когато Везните заемат основното място на вечерята или случайно „откраднат“ речта от кума на сватбата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари