IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хората от кои зодии си остават вечно млади?

15 юли 2022 17 30

Тези знаци събират възторжените погледи на хората около себе си

Istock

Istock

Много жени, а и все повече мъже, прибягват до различни трикове, опитвайки се да излъжат времето и да изглеждат по-млади, отколкото са всъщност. Представителите на някои зодии обаче си остават вечно млади и нямат нужда от допълнително подмладяване. Астролозите отдавна са забелязали, че хора от три зодиакални знака изглеждат много по-млади за годините си, а времето почти не засяга красотата им. На колкото и години да са, тези хора са активни, весели и жизнерадостни, модерни и често напомнят на тийнейджъри.

Дори и в по-късни години личностите от тези знаци събират възторжените погледи на хората около себе си.

А ето и кои са 3-те знака, които сякаш знаят тайната на вечната младост:

Водолей

Този знак е склонен да изглежда по-зрял в младостта си и напротив, да изглежда все по-млад и модерен с напредването на годините. Водолеите обръщат внимание на външния си вид, интересуват се от последните модни тенденции и от всичко актуално, което се случва около тях. В младостта си те бързат да пораснат и да станат сериозни и решителни, но с възрастта Водолеите стават все по-жизнени и забавни. Хората от този знак мразят да говорят за болести и болежки, а по-скоро са склонни да говорят на „езика на младежта“, дори това да е със собствените им внуци. Те бягат от разговорите за старостта по всякакъв възможен начин.

Стрелец

Активният начин на живот на Стрелците и младежкият им дух им помагат да изглеждат жизнени и красиви и в напреднала възраст. Техният вечно търсещ и любопитен характер им помага да запазят енергията си до късна възраст. Стрелците не се фокусират върху възрастта, дори понякога я крият, а и хората обикновено ги мислят за по-млади. За тях годините са само едно число. Стрелците умеят да се наслаждават на живота, като основният им приоритет е да вземат най-доброто от това, което им се предлага в житейски план. Те винаги избират стил на обличане, който да подчертава красивите им черти и го правят много умело. За тях концепцията „твърде съм стар за това или онова“ просто не съществува в съзнанието им. И на 60-70 години те са склонни да поемат нова посока в живота си и то смело.

Везни

Външният вид играе важна роля в живота на Везните. Тази зодия винаги се старае да изглежда максимално добре според възможностите си. За Везните възрастта не е важна, много по-важно е как се чувстват. За щастливите Везни, сякаш по магически начин, времето спира. Чертите на лицето им се променят към по-добро, сякаш и бръчките им изчезват, ако изобщо имат такива. Просто щастливият човек от тази зодия е одухотворен, а радостта и особено споделената любов му действат чудотворно. Освен това хората от този знак се стараят да общуват с по-млади хора и да се обграждат с такива, за да стоят далеч от мисли за старостта. Младите са по-забавни, контактуват по-лесно, смеят се повече и се тревожат по-малко.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

анонимен ( преди 1 година )
Лъва си го пропуснала. На 40 съм, до 32 г не ме пускаха в дискотека защото изглеждах малка. Като показвах личната карта започнаха да ме пускат;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар