IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

От каква ваканция имате нужда, според зодията си?

20 юли 2022 17 30

На някои знаци им трябва само един уикенд, на други не им стига и месец

Istock

Istock

По принцип няма човек, който да не обича да ходи на почивка. Разликата е в типа и продължителността на ваканцията, от която различните хора и най-вече различните зодиакални знаци имат нужда, за да се отпуснат наистина и да релаксират максимално. На някои хора им трябва само един уикенд за почивка, на други им стигат 10 дни, а на трети дори и месец не им е достатъчен. Прочетете каква ваканция ви подхожда най-много според вашата зодия:

Овен

Вие обичате спонтанните почивки и винаги сте готови за нови приключения. Тъй като живеете за момента, вие се забавлявате на максимум, когато сте на почивка. Винаги си намирате нещо вълнуващо за правене, отдавате се на нощен живот и задължително планирате и редица спортни дейности. Точно затова понякога не успявате истински да релаксирате докато сте във ваканция, а се връщате на работа по-уморени и от преди.

Телец

Вие имате нужда от кратка, но качествена почивка, дори и да е само за няколко дни. Важното е през тези 5-6 или 7 дни наистина да сте обградени от тишина, красива природа, добри условия и хубава храна, за да можете бързо да „презаредите батериите“. Колкото и прекрасна да е вашата ваканционна дестинация, вие сте отговорен човек и ще бързате да се върнете на работа скоро. Изберете място за почивката си, където да сте обградени от зеленина.

Близнаци

Вие сте нерешителни и никога не знаете дали да отидете на почивка за няколко дни или за 2-3 седмици. Затова най-добре е да си направите няколко кратки почивки от по няколко дни. Това ви позволява да имате чувството, че ваканцията ви още не е свършила и дори след като се върнете у дома, продължавате да изпитвате емоции, покрай следващото ви пътуване. Пък и вие бързо и лесно събирате багажа и се организирате за нова почивка!

Рак

Водата ви успокоява и ви прави щастливи. Така че прекарвайте колкото се може повече време около вода – на море, река, езеро или язовир – няма значение. За вас единственото важно нещо е да релаксирате, взирайки се във водата и слушайки нейните звуци. Само така успявате да забравите за всичките си задължения. Десет дни е оптимална почивка за вас, не по-малко!

Лъв

За вас ваканцията е изключително важно нещо. Вие имате нужда от поне три седмици почивка, за да можете да се отпуснете напълно. Понеже обичате да се глезите – да ходите на масажи, сауна, маникюр, да си правите спа процедури, да се храните в хубави ресторанти, изберете си дестинация, където ще можете да комбинирате всичко това, за да се отпуснете максимално.

Дева

Подготовката за вашата ваканция може да отнеме повече време от самата ваканция, тъй като всичко трябва да е перфектно организирано. Вие не обичате да променяте желанията и навиците си. Затова често ходите на почивка на едно и също, изпитано през годините място. Вие не обичате да харчите много пари за туризъм и често ви стига една седмица, за да си починете от задълженията си.

Везни

За вас няма значение колко дълго ще продължи почивката ви, стига да се насладите на всеки момент от нея. Мразите да ходите на места, които развалят спокойствието и нуждата ви от хармония. Имате нужда да си почивате на по-скромни и тихи места, където няма твърде много забавления. Вие просто не обичате да бъдете обезпокоявани и разсейвани докато сте на почивка. Планината е идеално място за вас.

Скорпион

Романтиката е това, от което се нуждаете, когато сте на почивка. Обичате да посещавате различни дестинации с партньора си, като най-много ви пасват туристическите разходки в чужбина. За вас това е една добра възможност да се обогатите с нови впечатления, а и да се изключите напълно от ежедневието си. Петнадесет дни са оптимално достатъчни за ваканцията ви.

Стрелец

Вашата почивка може да продължи вечно, защото сте оптимист, а и защото не обичате да се преработвате твърде много. Именно за това вие винаги сте готови да заминете на някаква нова ваканция. Понякога сте твърде разточителни и харчите много пари за почивките си. Друг път сте готови да отидете някъде на по-семпло и евтино място, само и само, за да се измъкнете от ежедневието си.

Козирог

Семейните пътувания са добри за вас, въпреки че понякога могат да бъдат и малко стресиращи. Все пак вие се отпускате най-много и забравяте за работните си ангажименти, само когато сте в компанията на роднини и приятели. Отделете минимум две седмици за почивката си и се опитайте да посетите някои забележителности, които отдавна сте искали да видите.

Водолей

Трябват ви приблизително две седмици, за да се наградите с почивката, от която имате нужда. Тя трябва да е свързана с по-далечно пътуване, да имате приятна компания и задължително да има забавления, защото вие мразите скуката и монотонността. Важното е да не сте соло на вашата ваканция, защото със сигурност ще си омръзнете сами на себе си и твърде много ще потънете в мислите си.

Риби

За разлика от Водолея, най-качествената почивка за вас е тази, която можете да прекарате съвсем сами. Вие имате нужда от няколко кратки уикенд пътувания, но да са на различни места. Винаги, когато можете, си взимайте петък или понеделник почивен ден, за да имате повече дни да се отпуснете. Важно е да се грижите за себе си и да се съобразявате със собствените си разбирания за почивка, а не с чуждите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари