IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 29 юли

29 юли 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Filipp Nekhaev, Unspalsh

Снимка: Filipp Nekhaev, Unspalsh

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Проектите, започнати днес, ще завършат по начин, различен от първоначалните ви предположения. Дали ще са по-добре или по-зле зависи от субективната ви оценка, но за да не залитнете в крайности, доверете се на оценката на околните.

Телец

Поведението на хората, с които сте принудени да общувате, ще се отрази зле на настроението ви. Украсете лицето си с най-милата възможна усмивка, заредете се с прословутото си непоклатимо търпение и се придържайте към набелязаните планове, без да отдавате особено значение на чуждото мнение.

Близнаци

Занимайте се подробно с краткосрочните планове, а не с перспективните. Към момента не разполагате с достатъчно надеждна информация, но ще я получите в следващите дни и част от детайлите ще претърпят промяна.

Рак

Основна пречка в днешните ви занимания ще са непрекъснатите обаждания по телефона или неочаквани посещения на колеги и приятели, с които нямате предварителна уговорка. Може да останете с впечатлението, че за един ден са решили да се справят с всичките си проблеми и то с ваше съдействие. Няма да сте много далеч от истината, друг е въпросът дали вие ще успеете да се справите с работата си.

Лъв

Въображението ще ви подскаже нестандартни решения на повечето от въпросите, с които се налага да се занимавате. Преди да ги приложите, опитайте се да прецените последствията. Прекалената оригиналност може да се окаже неприемлива за хората, които ще ползват крайните резултати.

Дева

Подхождайте към сложните ситуации с прословутия си прагматизъм. Не позволявайте да ви въвличат в чужди проблеми, за които нямате достатъчно информация, не можете да дадете обективно мнение, но може да навредите на имиджа си.

Везни

Обстоятелствата ще са динамични. Не сте в позиция да им влияете, така че преценете внимателно доколко можете да се възползвате от тях. Не споделяйте с никого новите си идеи. Все още не разполагате с подходящи условия за реализацията им.

Скорпион

Ограничете контактите. Емоционалното ви състояние е нестабилно и само една неподходяща дума е достатъчна, за да ви взриви. Действайте самостоятелно, за да избегнете острите спорове.

Стрелец

Ако се налага да подписвате дългосрочни договори, прегледайте внимателно текстовете и помислете дали партньорите са надеждни. В случай, че за първи път работите с тях, ориентирайте се само към краткотрайно съглашение, за да не претърпите загуби.

Козирог

Някои уговорки ще отпаднат под влиянието на външни обстоятелства, които не зависят от вас. Използвайте допълнителното време, с което ще разполагате лично за себе си. Приемете го като добра възможност да се посветите на любимите занимания.

Водолей

Затрудненията ще са свързани или с транспорта, или с техническото оборудване, което използвате в работния процес, особено ако става дума за електронни устройства. Потърсете квалифицирана ремонтна поддръжка. Опитвайки да се справите самостоятелно само ще забавите процеса.

Риби

Не е препоръчително да пътувате към места, където пътищата не се поддържат достатъчно добре или изобщо не отговарят на утвърдените стандарти. Съществуват предпоставки за авария, която може да е съпроводена и с климатични екстремуми, от които трудно ще се измъкнете.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари