IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 10 август

10 август 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Looie Kang, Unsplash

Снимка: Looie Kang, Unsplash

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Въздържайте се от импулсивни действия и прибързани изказвания, които може да „изстреляте“ в момент на раздразнение. Тактиката „след мен и потоп“ в този момент ще е най-вредната.

Телец

Не рискувайте старото, провереното и доказало полезността си заради нови, несигурни и с неизвестен изход експерименти. Отдайте предпочитанието си на онова, от което вече сте се възползвали безпроблемно.

Близнаци

Не е желателно да споделяте и обсъждате проблемите от финансово естество. Взимайте самостоятелно решенията, свързани с разходи и не се поддавайте на манипулации.

Рак

От начина, по който разпределяте времето си ще зависи настроението ви и дали ще сте доволни от себе си или не. Започнете ли да си отклонявате вниманието към дреболии, ще съжалявате за пропуснатите възможности.

Лъв

Ситуацията ще е динамична и доста непредвидима, което пък ще се отрази на настроението ви. За кратък интервал от време може да преминава от едната крайност – в другата. Опитайте се да скриете истинските си емоции, за да не извадите на показ слабите си места.

Дева

Прецизността е визитната ви картичка, но в някои случаи е по-добре да не се вторачвате в дреболиите до степен на маниакалност. От старание да направите всичко по най-добрия начин сте готови да драматизирате несполуките, което може да ви постави в доста комична ситуация.

Везни

Избягвайте разговорите, в които се обсъждат чужди успехи, доходи, лични отношения и любовни връзки. Неусетно ще ви въвлекат в нечистоплътна интрига, която може да се окаже фатална за някои от отношенията ви.

Скорпион

Обстановката около вас буквално ще ври и ще кипи. Непрекъснато ще се оказва, че някой има нужда от съдействието, съветите, препоръките ви, което е комплиментарно, но пък ще пречи на вашата работа. Колкото и да са ви неприятни някои моменти, въздържайте се от коментари.

Стрелец

Не се натоварвайте с неизпълними задачи само, за да угодите на някого, колкото и да държите или да обичате въпросния човек. Дори да дадете всичко от себе си и съвсем мъничко да не ви достигне за получаване на очаквания резултат, усилията ви ще бъдат пренебрегнати, а работата ви представена като пълен провал.

Козирог

Неприятностите може да се появят в две направления: финансовото ви състояние и любовните отношения. Не е изключено да се окажат и в причинно-следствена връзка. Постарайте се да ги преодолеете самостоятелно, за да сте сигурни, че е окончателно.

Водолей

Амбициите и възможностите ви се разминават, което е малко опасна ситуация. Грешната оценка за сложността на някои занимания може да ви постави в неизгодната ситуация да се оправдавате. Във ваш интерес е да не се стига до там.

Риби

Понякога се налага да „плувате срещу течението“, за да защитите позициите си. Усещането не е особено приятно, но е по-добре да реагирате активно и на момента, отколкото да полагате неимоверни усилия за същото, но след време.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари