IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 11 август

11 август 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Vinicius Wiesehofer, Unslpash

Снимка: Vinicius Wiesehofer, Unslpash

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не е изключено да се наложи да направите „крачка назад“ във вече започната работа заради подробност, която преди време сте пропуснали или не сте й отдали необходимата важност. Не инвестирайте излишни емоции, скоро ще разберете, че така е по-добре.

Телец

Проверявайки работата на новите си сътрудници ще установите, че един от тях е крайно ненадежден. Основното ви затруднение ще се сведе до начина, по който да прекратите отношенията си най-безболезнено.

Близнаци

Със сигурност няма да спазите първоначалния си график, така че бъдете готови да реагирате гъвкаво. Успеете ли да се адаптирате своевременно към обстановката, ще свършите много повече от първоначално набелязаното.

Рак

Опитайте се да комбинирате рутинните задачи с онези, които се появяват неочаквано в оперативен порядък. Направите ли го грамотно, ще наваксате стари пропуски и ще компенсирате някои претърпени щети.

Лъв

Въздържайте се от радикални решения с непредвидими последствия. Не позволявайте на случайни външни фактори да ви „извадят от релси“. Оставете хладният разум да ви води и ще се справите със затрудненията без особени усилия.

Дева

Непрекъснато ще попадате в някаква конфликтна ситуация, която не ви засяга пряко, но по стечение на обстоятелствата се опитват да ви въвлекат. Специфичното ще е, че темите са незначителни, а спорещите са се разпределили буквално по признака на крайната несъвместимост – мъже срещу жени или възрастни срещу млади. Опитайте да се измъкнете без да заемате позиция.

Везни

Разговорите с деловите партньори ще протичат трудно. Всеки ще „дърпа чергата към себе си“. Ако е възможно да отложите окончателните решения по дългосрочните делови сделки, то направете го.

Скорпион

Още от сутринта ще ви затрупат с поредица непредвидени задачи, а най-лошото е, че техниката, с която работите ще се повреди в най-неподходящия момент. Голяма грешка би било, ако стремейки се да довършите всичко на време, се заемете с ремонта самостоятелно. Тогава пораженията ще станат двойно повече.

Стрелец

Проявете максимална предпазливост по време на пътуване, независимо дали ще шофирате или ще сте в ролята на пътник. Съхранявайте надлежно багажа и документите си, придържайте се към правилата и не реагирайте на провокациите, ако някой прояви спрямо вас пристъпи на агресия. Дистанцирайте се незабавно и без да влизате в словесни битки.

Козирог

Намалете темпото, наблюдавайте подробностите и се опитайте да прецените степента на влиянието им в глобален мащаб. Ще налучкате най-прекия път за постигане на целите, които сте си поставили.

Водолей

Предприемаческите умения и интуицията ви са в синхрон. Прегледайте условията по сделките, които не сте успели да осъществите. Ще намерите слабите им места, ще успеете да внесете нужните корекции и да напреднете с реализацията им.

Риби

Проницателността ви ще е особено силна и ще успеете да видите онова, което за останалите участници в колектива остава скрито. Подходящ момент да предложите замислите си, както и оптималния начин за реализацията им. Ще получите нужното одобрение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари