IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Как се отнасяте към другите, когато сте в лошо настроение

26 август 2022 17 30

Някои знаци се държат така, сякаш близките им са виновни за всичко

Istock

Istock

Не е трудно да си мил, дори когато си в лошо настроение. Истината е, че ако се научим да броим до десет, преди да реагираме и ако се стараем да запазим усмивката си, дори когато сме ядосани или тъжни, то близките ни няма да са потърпевши заради проблемите в нашия живот. Но фактите сочат, че повечето от нас показват най-лошото си лице именно пред най-близките си хора и често се държим така, сякаш те са ни виновни за всичко. А ето как изглежда и как се отнася към другите всеки един от нас, когато е в лошо настроение, базирано на зодиакалния знак:

Овен

Когато е ядосан или в лошо настроение, Овенът става агресивен, зъл и направо безчувствен към околните. Хората от този знак са склонни да заливат всички хора от своя най-близък кръг с негативизъм и отрицание, и буквално са в състояние да развалят деня на всичките си приятели и любими хора. Овенът е на принципа: Щом аз съм зле, всички трябва да са зле!

Телец

Представителите на този знак си мислят, че светът се върти около тях. За това, когато имат проблеми, те очакват всички около тях да им съчувстват. В същото време тъжният и ядосан Телец отхвърля съветите, щедростта и желанието за помощ на своите близки. Той започва да страда от параноята, че другите му се месят твърде много и се опитват да подкопаят неговата независимост.

Близнаци

Ядосаният представител на зодия Близнаци трудно успява да реши към коя личност в себе си да се придържа – към добрата или към лошата. Във всяка една минута той е различен – ту е злобен и хаплив, ту мил и любезен. На близките му хора им е много трудно да го вземат сериозно и да се опитат да му помогнат с каквото могат. Обикновено те просто „вдигат ръце“ и го оставят сам да се справя с чувствата си.

Рак

Нещастният Рак драматизира излишно много проблемите си, оплаква се твърде дълго и в крайна сметка на всички около него им става неловко и трудно за издържане. Когато е наранен или тъжен, или нещата в живота му не вървят както очаква, Ракът се превръща в хленчещо бебе. На всичкото отгоре той не казва ясно и честно на близките си какво го тревожи, а ги принуждава да гадаят.

Лъв

Лъвовете са ненаситни за похвали, признание и комплименти, а това е изтощително за близките им хора. Когато са в лошо настроение Лъвовете очакват група ентусиазирани фенове (от най-близкия им социален кръг, разбира се) да им ръкопляскат и да ги утешават. Лъвът е убеден, че драмата в неговия живот трябва да предизвика лавина от съчувствие у най-близките му хора.

Дева

Девите са дребнави по принцип, а когато са в лошо настроение, стават още по-дребнави и досадни, което е доста уморително за техните приятели и близки. Ядосаната Дева започва да притеснява и дразни околните с разни детайли и подробности, които нямат значение за никого, освен за нея самата. Изнервената Дева пък не може да намери покой с дни и дори със седмици и става непоносима за хората до нея.

Везни

Везните често си мислят, че са месия или божи пратеник, защото умеят да вземат балансирани и разумни решения и са ценени заради това. Да, но когато са в лошо настроение, те спират да се интересуват какво е правилно и какво не. Те буквално забравят, че и другите хора имат чувства и започват да се държат с близките си отвратително, изкарвайки яда си върху тях.

Скорпион

Егото на представителите на зодия Скорпион е толкова невероятно масивно, че всеки, който избере да ги обича, трябва да приеме, че ще се справя с него до края на живота си. В този смисъл, Скорпионът в лошо настроение, може да бъде много труден за издържане. Най-добре стойте далеч от него, докато ядът не му размине. Няма смисъл да се опитвате да го развеселите – накрая и вие ще сте тъжни и ще се разкайвате за усилията си.

Стрелец

Ядосаният или тъжен Стрелец се нуждае от публика, пред която да страда и да се оплаква. Всъщност именно публиката облекчава неговия стрес най-бързо и качествено. Достатъчно е няколко близки хора да кажат на Стрелеца, че е твърде готин и умен, за да си „слага трудностите на сърце“ и той веднага започва да навдига глава, да се отпуска и да се отърсва от проблемите.

Козирог

Представителите на зодия Козирог са скучни по принцип. Това, което е интересно за тях, обикновено отегчава другите. А когато са в лошо настроение, Козирозите се опитват да убият желанието за забавление на всичките си близки хора. Тоест, дори някой да се опитва да ги разведри, те ще удавят ентусиазма му с мрачното си и резервирано излъчване.

Водолей

Всеки гневен Водолей тайно си мечтае да се превърне в масов убиец и да изтреби всички хора, които са му причинили ядове. Понеже не може да го направи, Водолеят се превръща в психопат спрямо близките си хора. Той започва да ги манипулира и да ги измъчва със странното си, хладно поведение. В същото време той не им споделя какво точно го измъчва.

Риби

Болезнено е да обичаш човек от зодия Риби и да го гледаш как той самият се бори да обича себе си. Понякога на близките хора на Рибите им се иска да могат да ги хванат за раменете, да ги разтърсят и да им изкрещят: „Покажи, че имаш гръбнак!“. Те искат да спрат да ги виждат в ролята на хленчещата жертва, която позволява на другите да ги експлоатират и тъпчат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари