IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да спечелите мъж от зодия Дева?

30 август 2022 17 30

Този път може да е трънлив, но усилията си заслужават!

Istock

Istock

Много жени се чудят как да спечелят мъж Дева. Често мъжете от този зодиакален знак (родените между 23 август и 23 септември) изглеждат недосегаеми, сякаш пътят до сърцето им е осеян с хиляди малки и по-големи препятствия, които понякога изглеждат твърде сложни, за да бъдат преодолени.

Този път понякога може да е трънлив, но не е задължително. Много зависи от вас. Ако имате желание и търпение бавно да завладеете този мъж, ще получите наистина един лоялен партньор.

Какво харесва и какво не мъжът Дева?

Мъжът Дева е организирана личност, която се стреми към съвършенство в живота. Представителите на тази зодия не обичат, когато хармонията им е нарушена. Те са педанти и реалисти и вярват, че всеки аспект от живота им трябва да бъде максимално доближен до перфектното.

Тяхната резервираност е причинена от страха им от отхвърляне. Ако вашият любим мъж е Дева, трябва да му покажете, че ви е грижа за него, но не да му звъните непрекъснато или постоянно да му изпращате съобщения.

Той изобщо няма да може да понесе това. Мъжът Дева е сдържан и ако се усети, че е подложен на натиск или на вид преследване, ще се отдръпне още повече.

Как да спечелите мъж Дева?

Мъжът Дева обича да има контрол над живота си и той ще защити свободата си дори с цената на това да не е с вас, независимо колко ви харесва. Този мъж е скромен и не обича да говори за себе си, още по-малко да се хвали. Оставете темите, свързани с чувствата, за по-късен етап от връзката ви. Девите от силния пол не обичат да говорят за емоциите си по принцип. Те могат да говорят на различни теми, но ще запазят мислите си за това как се чувстват – лични.

Как да разберете дали мъжът Дева ви харесва истински?

Този мъж има аналитичен ум и дори да изглежда незаинтересуван от вас, той може просто да си има свой мълчалив сценарий как точно да ви спечели. Първоначално той ще е резервиран към вас, ще ви изслушва и ще ви оценява. Той ще се фокусира върху вас като личност, преди да реши дали може да бъде с вас в романтичен план. Докато не ви опознае и докато не заключи, че сте човек, достоен за неговото доверие, мъжът Дева няма да се чувства удобно, ако го атакувате с куп въпроси. След като спечелите доверието му и той започне да се чувства комфортно във вашата компания, ще разберете, че той всъщност има страхотно чувство за хумор– това е знак, че ви е допуснал до себе си.

Какъв тип жени не одобрява този мъж?

Този мъж обича спретнатите, чисти и подредени жени. Той няма да изтърпи хаотична личност, с изтъркан лак за нокти, износени обувки и дрехи с висящи конци. Мъжът Дева си търси стабилен и спокоен партньор. Той иска жена, с която да може да комуникира ясно и спокойно. Той няма да хареса шумна жена, която обича да създава драма около себе си или която говори твърде много. Мъжете Деви се ужасяват от представителки на нежния пол, които псуват или използват жаргон.

Как да разберете дали връзката ви с мъж Дева се задълбочава?

Първоначално мъжът Дева ще избира места за излизане, които не са много шумни и населени, защото ще иска да разговаря с вас. Може да ви покани на разходка в парка, в някое кафене или ресторант, където няма много хора и музиката не е силна, за да можете да общувате на спокойствие. Той ще предпочита да излиза с вас повече през деня, отколкото през нощта. Дискотеки, барове и други места, където е тъмно, концерти, театри са за по-късен етап от отношенията ви. Когато получите предложение за някое от тези места, това е знак, че сте преминали неговия тест.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари