IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 7 септември

7 септември 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Ben White, Unsplash

Снимка: Ben White, Unsplash

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще се натъкнете на затруднения и причината за тях ще е информацията. Или ще е недостатъчна, или ще е прекалено много и ще ви е трудно да се ориентирате какво точно да ползвате.

Телец

Изключете от заниманията си дейности, които крият дори минимална доза риск. Проявете предпазливост и не прекалявайте с физическите натоварвания.

Близнаци

Поредица дребни и привидно несвързани помежду си събития ще ви помогнат да си изясните причините за преживяна наскоро случка. Ще се убедите, че не става дума за ваш пропуск и напразно сте се обвинявали.

Рак

Мнението ви по даден въпрос коренно ще се различава от това на близките ви. Ако те са обединени около една гледна точка, а вашите твърдения са строго индивидуални, тогава помислете дали не е по-добре да се съгласите с тяхната позиция. Минималният ефект ще е, че със сигурност ще подобрите отношенията си.

Лъв

На „първо четене“ може да ви се стори, че някой нарочно се опитва да ви пречи. С каквото и да се заемете, ще попадате на пречки. Пробвайте да смените метода и ако и това не помогне, значи просто трябва да изчакате евентуална промяна на обстоятелствата.

Дева

Звучи странно, но при разговори с близките ще ви е нужен именно прагматичен подход. Овладейте емоциите и се опитайте да обсъдите спорните въпроси, отчитайки влиянието на взетите решения занапред. Аргументите ви със сигурност ще се окажат по-убедителни от тези на останалите членове от семейството.

Везни

Ако елементи или фактори от динамичния ви стереотип вече не ви устройват, помислете дали не е настъпил моментът, в който трябва да „сложите нещата по местата им“. Вариантите не са много: или трябва да се адаптирате към ситуацията, или да се освободите от онова, което ви пречи и спира напредъка ви.

Скорпион

Дори най-скептичният представител на вашия знак ще преживее няколко приятни случки, които ще го заредят с оптимизъм и трайно добро настроение. Използвайте момента. Ако сте скарани с някого, без усилия ще възстановите добрия тон на отношенията.

Стрелец

Присъствайки на публична дискусия или друго мероприятие с достатъчно голям брой участници, ще впечатлите събеседниците със знанията, концепциите и ерудицията си. Ще привлечете вниманието на влиятелна личност, с чието съдействие след време ще осъществите един или няколко от замислите си.

Козирог

Контактите ще са интензивни, но вие ще сте доста по-приветливи и по-общителни и ще привлечете към себе си голям брой нови познати. Повечето от тях бързо ще се превърнат във верни ваши почитатели и ще се окажат подходящи партньори за практическата реализация на някои замисли.

Водолей

Дребни разминавания в плановете или желанията между вас и близките може доста да ви ядосат или да ви принудят да отложите част от намеренията си. Не търсете виновен, така или иначе сте пропуснали момента. Много по-рационално ще е да помислите кой е най-подходящият начин за използване на времето, с което разполагате.

Риби

Необичайно въодушевление ще ви обземе още от сутринта и изведнъж ще решите, че сте в състояние да свършите хиляди неща. Овладейте ентусиазма и си набележете няколко наистина съществени задачи. Иначе рискувате през целия ден да прехвърляте хаотично вниманието си от едно на друго и късно следобед да установите, че се намирате точно „под кривата круша“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари