IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дневен хороскоп за 16 септември

16 септември 2022 08 01

Какво ви очаква днес?

Istock

Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Стремежите ви ще се различават коренно от тези на близките ви и може да се стигне до конфликт на интереси. Ще си направите услуга, ако броите до десет, преди да изречете каквото и да било.

Телец

Прекалените ви претенции или капризи или ще причинят сериозни разногласия с любимия човек, или ще предизвикат дълбоко разочарование и у двамата. Избягвайте разговорите, свързани с изясняване на отношения. Няма да удовлетворят очакванията ви.

Близнаци

Професионален спор, който е воден преди време и е останал недовършен, отново ще набере скорост. Реагирайте сдържано и ако усетите, че разправията тръгва в неприятна посока, опитайте се да я прекратите дори и без окончателно решение.

Рак

Избягвайте „сканирането“ на социалните мрежи и не приемайте изнесената там информация за безусловно вярна. Много е вероятно да попаднете на заблуждаващи данни, които ако използвате, ще претърпите вреди.

Лъв

Не е препоръчително да започвате с нови партньори бизнес, предполагащ продължителност. Ако все пак решите да го направите, включете в клаузите на договора възможност за пробен или гратисен период.

Дева

Прекалено деликатното и комплиментарно отношение на някого към вас може да ви заблуди и да „ви вкара в приключение“. Да си създадете идеалистична представа за въпросната личност и инвестирайки прекалено доверие, да навредите на себе си.

Везни

Ако околните ви изненадват с постъпките и реакциите си, опитайте се да разберете какво ги стимулира или какво ги мотивира. Анализирайте фактите от различни гледни точки и ще намерите правилния отговор.

Скорпион

Ще научите важна лична информация за човек, на когото изключително много държите. Уточнете всички детайли, преди да решите какво трябва да е поведението ви занапред.

Стрелец

Не е изключено през целия ден да изпитвате силно и почти безпричинно напрежение. Намалете контактите доколкото е възможно и не позволявайте да ви занимават с чужди проблеми. Организирайте си разходка или вечеря на открито. Ще ви се отрази успокояващо.

Козирог

Затрудненията ще засегнат предимно отношенията, но странното е, че ако изникнат противоречия в деловите връзки, то любовните ще са спокойни или обратно. От вас зависи да се ориентирате в обстановката и да предотвратите или поне да омекотите спорните ситуации.

Водолей

Странности в поведението на близък приятел или колега, които до момента не сте забелязвали, ненадейно ще ви направят силно впечатление. Запазете наблюдателна позиция и не обсъждайте заключенията си. Съвсем скоро обстоятелствата ще ви подскажат какво се случва.

Риби

Въздържайте се от дългосрочни финансови сделки и инвестиции. Не сте в състояние да прецените обективно всички подробности и ще изпаднете в заблуда, която може да ви излезе скъпо.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари