IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 21 септември

21 септември 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Vlada Karpovich, Pexels

Снимка: Vlada Karpovich, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ако се налага да се явите на някакво състезание или конкурс, то направете го днес. Каквото и да правите, ще е трудно да се конкурират с вас, винаги ще сте „с едни гърди“ по-напред от всички останали участници.

Телец

Темите, които ви вълнуват ще са разнообразни и без никаква връзка помежду си. На моменти може да ви е трудно да изразите мислите си по разбираем начин. За да не се налага да се впускате в пространни обяснения, общувайте предимно с хора които ви разбират „от половин дума“.

Близнаци

Ако работата ви е свързана с точни науки, по-добре се заемете с изграждане на дългосрочна стратегия за професионалния си напредък и изяви. В случай, обаче, че при изпълнение на обичайните ви задължения се изисква дори минимална доза творчески подход, то ще се окажете истински генератор на интересни идеи. Няма значение дали вие или някой друг ще се възползва от тях. Ще е важен крайният резултат.

Рак

Не е за предпочитане да се занимавате с управление на финанси, независимо дали са ваши или чужди. Още по-малко с чужди. Съществуват предпоставки за недоразумение, грешка, пропуск, които дори и да оправите, ще се почувствате по неприятен начин.

Лъв

Ориентирайте се към интелектуални занимания или такива, изискващи светкавична мисъл и силна логика. В състояние сте да пресметнете развитието на събитията с няколко хода напред и да извлечете полза от ситуации, на които другите дори не биха обърнали внимание.

Дева

С приятни новини ще е съпроводено началото на деня. Ще ви заредят с положителни емоции, но и леко ще ви отклонят от първоначалните замисли. Независимо от това ще успеете да изпълните най-важните си ангажименти.

Везни

Част от ситуациите ще са сложни. Няма да разполагате с достатъчно информация, за да си направите логически заключения. В такива моменти най-добър съветник се оказва интуицията. Ако се ориентирате в обстановката, със сигурност ще реагирате по правилния начин.

Скорпион

Ще ви е нужно нещо ново, за да повишите тонуса и вдъхновението ви. Със сигурност не се очертават нови запознанства, така че бихте могли да направите нещо лично за себе си. Да се почерпите с нещо вкусно или просто да си купите някоя дрънкулка, която би ви зарадвала.

Стрелец

Изненадващи новини ще ви принудят изцяло да промените програмата си. Може да се наложи да предприемете непредвидено пътуване или пък да посрещате близки, които идват от дълъг път. И в двата случая вълненията ще са приятни.

Козирог

Обстоятелствата в доста голяма степен ще са предизвикателни. Приемете ги като начин за разгръщане и доказване на способностите и уменията ви. Действайте решително, но разумно.

Водолей

Ще разполагате с ограничено количество информация за всички въпроси, с които се налага да се справите и това ще предизвика дефицит на решителност. Опитайте се да дефинирате една или няколко тактики и да ги обсъдите с по-опитни или по-квалифицирани събеседници, на които имате доверие. Придържайте се към максимата на шопа, че „нема начин да нема начин“.

Риби

Ориентирайте се към дейности, които непрекъснато отлагате и то не защото не можете да се справите с тях, а защото са ви скучни, непривлекателни или изобщо, намирате си някакви оправдания да ги подминавате. Ако сега не ги довършите, съществува опасност никога да не го направите и да останат да ви висят като „камък на шията“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари