IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 зодии, които са най-алчни и ненаситни

27 септември 2022 17 30

Представителите на тези знаци все гледат да си угаждат

Istock

Istock

Днес ще разгледаме някои от зодиакалните знаци, които са най-склонни към алчност, ненаситност и прекомерно угаждане. Вярно е, че всеки човек има нужда да се погрижи за себе си и като цяло се счита, че проявата на обич към самия себе си никога не може да ни навреди, но и това е погрешно. Някои хора понякога определено прекаляват в усилията си да се грижат преди всичко за себе си, своите нужди и интереси. Те го правят с такава интензивност и отдаденост, че самоугаждането им няма граници и дразни другите около тях. Днес ще разгледаме някои от зодиите, които са най-склонни към алчност, ненаситност и прекомерно угаждане, само за да се почувстват по-добре.

А ето и кои са тези знаци:

Рак – алчен за успех

Раците са личностите от зодиака, които са може би най-сантиментални и съхраняват стари неща, за които имат приятни спомени. Затова домът им често е претрупан с безполезни вещи, с които те мразят да се разделят. Те също така държат много на финансовата сигурност и материалното богатство (почти толкова много, колкото и Телците), така че хората от този воден знак са склонни да бъдат доста алчни. Понякога тези, уж доста чувствителни хора, твърде много бързат да натрупат пари и са склонни буквално да „прегазват“ колеги и конкуренти по пътя си към успеха.

Везни – вглъбени в собствената си персона

Вярно е, че Везните са знакът, който поддържа мира в повечето случаи. Те мразят драмата и са много дипломатични и умерени в поведението си, но са и доста лицемерни, а тяхното лицемерие може да причини нещастия и вреди в отношенията им с другите. Везните често влизат в ролята на жертвата, когато почувстват, че са били онеправдани в спор или в някакъв конфликт. След това те са склонни да прекарват часове, дни и дори месеци в потапяне в наранените си чувства като се самовглъбяват и започват прекомерно много да си угаждат, пренебрегвайки всички и всичко. В такива моменти Везните са склонни да се отдават на бохемски начин на живот, като често нямат мярка.

Телец – обожава да си угажда

Въпреки че Телците са склонни да работят усилено, за да си изкарват прехраната, те обичат да се отдават на луксозен и понякога дори на разгулен живот. Те със сигурност обожават лукса, удобствата и угаждането. Те са от типа хора, които биха пили и яли до насита, стига да имат финансовата възможност за това. Представителите на този знак са материалисти и обожават да получават луксозни подаръци и да се наслаждават на всички земни удоволствия. Затова много често Телците са считани за алчни егоисти, които поставят собствените си нужди и интереси на първо място.

Риби – те са център на собствената си вселена

Хората от зодия Риби, подобно на Раците, са силно чувствителни и емоционални. Когато са наранени, те са склонни да се самоизолират от хората, за да попълнят енергийните си резерви, а заради този свой ход, често изглеждат така, сякаш се интересуват само от себе си и от собствените си нужди. Освен това Рибите са ненаситни за внимание, добри думи, комплименти и похвали. Те имат нужда близките им да ги ласкаят непрекъснато и да им демонстрират своето възхищение, грижа и любов. Рибите трябва да се чувстват необходими и значими за хората около себе си, иначе се потискат и изпадат в емоционални дупки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари