IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 зодии, които са най-напористи и прибързани

13 октомври 2022 17 30

Тези знаци често са заобиколени от стрес

Istock

Istock

Според астрологията някои зодиакални знаци много по-често са подложени на негативен стрес, вследствие на което стават нахални и прибързани. Твърди се, че има два вида стрес – положителен и отрицателен и в много случаи стресът може да бъде дори полезен.

Психологическата реакция в отговор на обстоятелствата винаги трябва да бъде контролирана, за да се извлекат ползи от нея. Докато някои хора се възползват максимално от стреса, други лесно могат да изпаднат в паника и да реагират неправилно в резултат от натиска. Е, малко стрес винаги е добър за постигане на целите, но ако изпаднете в паника, това е знак че стресът може буквално да извади най-лошото от вас и вашата личност.

Според астрологията, някои зодиакални знаци стават напористи, нахални и прибързани, когато са подложени на стрес.

А ето и кои са те:

Риби

Рибите винаги усещат едно вътрешно напрежение, че трябва да свършат нещо, което другите очакват от тях. Затова често техните нива на кортизол (хормона на стреса) са доста високи. Освен това те са същества с голямо въображение и умът им често си представя най-лошите сценарии за всяка една ситуация. Това допълнително допринася за тяхната нервност и прибързано поведение, тогава когато би трябвало да запазят хладнокръвие.

Водолей

Хората, родени под знака на Водолей, обичат да се тревожат за почти всичко – включително и за дребни, незначителни неща. Личностите от този знак винаги мислят твърде много за бъдещето и нещата, които са извън техния контрол и това е основната причина за излишния им негативен стрес. Те обикновено полагат твърде много усилия (често излишни), работят неуморно и т. н., само и само да спазват крайните срокове. Накрая те завършват работата предварително, но са изнервени и преуморени.

Овен

Овенът и негативният стрес винаги вървят ръка за ръка. Хората от този знак може да са силни, но винаги усложняват нещата в живота си, вместо да намерят начин да ги направят по-лесни. Те се притесняват дори за най-дребните неща и са склонни да взимат погрешни решения, когато са подложени на натиск. Освен това хората от тази зодия стават твърде напористи, нахални и прибързани, вследствие на този вътрешен стрес.

Лъв

Лъвовете имат високи стандарти за нещата, в които се кълнат през целия си живот. Именно затова те често страдат от негативен стрес, поради това, че не винаги плановете им вървят гладко. Всяка неочаквана промяна в живота им ги кара да си губят ума от стрес и да си представят най-ужасните сценарии. В същото време те започват да се бунтуват срещу събитията и го правят доста нахално и напористо. Лъвовете се вглъбяват в делата и целите си и не могат да се успокоят, докато не постигнат това, което са си наумили.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари