IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, чийто живот ще се промени драстично до края на 2022 г.

23 октомври 2022 19 30

Вижте дали сте сред тях

Снимка: Istock

2022 г. е време на големи промени не само в съдбите на света, но и в живота на всеки. Въпреки това, за различните знаци на зодиака тези промени няма да бъдат еднакви. Какви събития, променящи живота, очакват родените под различни зодии до края на тази година?

Овен

На улицата на вашата зодия има празник, очаква ви безпрецедентна печалба. Инвестираните преди това усилия, за които вече сте забравили, могат внезапно да се отплатят, така че смело ги събирайте – заслужавате го.

Телец

Очаквайте големи промени в партньорската сфера – както в личния живот, така и в деловата среда. Идва момент на сериозен избор, за да решите по кой път да поемете. Не се страхувайте и не се разстройвайте – тези партньорства, които вече са се изчерпали, лесно ще се разпаднат сами, с малко или никакво ваше участие. Не се придържайте към тези, които не искат да се придържат към вас.

Лъв

През този период е доста вероятна смяна на работа или професия. Ситуацията, в която се намирате, активно ще ви тласка към това, но имате сили да употребите този период в своя полза. Бъдете смели!

4 зодии, които са най-алчни и ненаситни

Мъжете от кои зодии са коварни и отмъстителни?

Пет зодии, които ще срещнат своята любов до края на 2022 година

Дева

Очакват ви нови творчески проекти. Отдавна изпитвате вътрешно желание да приведете творческите си планове в практическа равнина. Имате време да го направите преди края на годината – това може да даде не само морални, но и неочаквани финансови резултати.

Везни

Възможността за преместване и пътуване е точно зад ъгъла – прозорецът за пълноценно преместване в нов дом най-накрая ще се отвори или ще има шанс да получите качествена ваканция в курорта, за който винаги сте мечтали. Не забравяйте да го използвате преди края на годината.

Скорпион

Предстоящият период е свързан с обновяване на духа и образа на света. Поредица от затъмнения може да ви донесе пълно прочистване на стари психологически нагласи, които ви пречат да се адаптирате към променените условия на живот. Това обаче може да се случи чрез временни затруднения в личните отношения или финансови сътресения.

Стрелец

Бъдете готови истината да излезе наяве. Много неща, които сте скрили от близки или други хора са скрили от вас, могат изведнъж да станат обществено достояние. Използвайте времето до края на годината, за да промените живота и навиците си към по-добро. Идва благоприятен период за контакт с психолог, пътувания до свети места, йога и различни енергийни практики.

Козирог

Пригответе се за сватбени дела – очаква ви предложение за брак. Личният живот може внезапно да заблести с напълно нови цветове: време е да се запознаете, да отидете на романтични срещи, да давате и получавате подаръци, да планирате личния си живот. Ако сте във връзка от дълго време, вашата друга половина може да реши да предприеме сериозна стъпка.

Риби

Сега е моментът за обучение – втора степен, курс за професионално развитие или просто танци ще бъдат силно приветствани от Вселената. Това е период на откриване на нещо ново и полезно от практическа гледна точка.

За още новини от света на зодиите, звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

Лидка Кирилова ( преди 1 година )
Айдеее водолей изчезна от зодиака
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
АЗ ( преди 1 година )
И Близнаците ,май не ги броите за зодия ? Или те са извън всякакви класации ,та не си заслужава да ги споменавате ....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимен ( преди 1 година )
И аз питам за зодия водолей!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Жулиета ( преди 1 година )
Къде ви е зодия Водолей? Тази зодия явно не съществува за вас?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар