IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжете от кои зодии са коварни и отмъстителни?

11 септември 2022 19 30

Вижте Топ 5

Снимка: Istock

От кого трябва да стоите настрана по време на кавги и конфликти и кой от знаците на зодиака може да ви отмъсти по най-безмилостния начин?

Жестокостта е черта на характера, която може да бъде причинена от редица психологически проблеми. Тя може да бъде скрита, отвън човек изглежда добър, добронамерен, но вътрешно крои коварни планове. Кои са знаците от зодиака, с които трябва да внимавате?

Овен

Овенът е един от най-избухливите и раздразнителни знаци на зодиака. Когато решат проявяват своя егоизъм и рядко прощават. И дори ако човекът не е виновен, но Овенът мисли по друг начин, неприятностите не могат да бъдат избегнати. Той ще излива гнева си, докато се успокои. Той ще „сложи прът в колелата“, на работа лесно може да настрои колеги за лична изгода, да напише жалба, да играе мръсни игри и да обърне всичко с главата надолу.

Лъв

Гордият и суетен Лъв рядко прощава обида. Ако в същото време човек под знака на Лъв деградира, тогава той се превръща в дребнав, става податлив на ласкателства, отмъстителен, конфликтен, арогантен, горд. Той ще се опита по всякакъв начин да постигне това, което иска. Такъв Лъв, ако иска, лесно може да ви отнеме най-ценното. Това не означава, че той ще ви нападне или ще прояви агресия – не, той може да направи това и чрез други. В същото време отмъщението може да бъде доста жестоко. Лъвът не обича лъжата и измамата, не обича да бъде контролиран и ограничаван.

Скорпион

Този знак се счита за един от най-опасните. Тези, които са им отдадени и които искрено обичат, обикновено не ги докосват. Но ако го нараните, тогава няма да можете да се скриете от Скорпиона. Той ще ви намери дори след години. Те имат силно развито чувство за справедливост, така че ако сте обидили него или любим човек, няма да се успокои, докато не види падението ви. По-добре е да не се намесвате във война с него, но ако конфликтът вече е набрал скорост, опитайте се да намерите начин да направите компромис. Във всеки случай ще загубите, дори и да ви се струва, че сте на върха. Скорпионът не губи, той може само да се отдалечи за известно време, за да натрупа сила, и след това да влезе отново в играта. Скорпионите не прощават предателство и измама.

Дева

Опасността на Девите се крие във факта, че те се опитват по всякакъв начин да сдържат емоциите си, които по най-непредвидим начин могат да избухнат. Освен това тези, които общуват с тях, може дори да не си представят какво се случва в главата им. Ако Девите не си поставят за цел да получат духовно знание, тогава такива души се характеризират с апатия, бавност, придирчивост към всичко, липса на състрадание. Тогава те започват да търсят само собствената си изгода във всичко.

Козирог

Емоционално доста сдържан знак, но вътре може да крие царството на мрака и отмъщението. Козирогът е опасен, защото бавно и спокойно ще унищожи противника си. Ако искате да му пресечете пътя, ще станете най-големият му враг. Чуждата болка не ги притеснява много, отмъщението им е обмислено до най-малкия детайл, а милостта се постига много трудно. Най-ужасното е, че целта на недоразвитите души под знака на Козирога може да бъде да потискат и унижават другите, те са склонни към раздразнение, недоверие и могат да бъдат обсебени от жажда за власт. За такива хора е трудно да гледат щастието и късмета на другите. Козирозите трябва да се стремят към познаването на висшите закони и да приемат своята индивидуалност.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари