IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са 3-те най-мразени зодии?

2 септември 2022 17 30

Вижте дали вашият знак е сред най-антипатичните

Istock

Istock

Без значение колко миролюбив може да бъде човек, всички ние си имаме своите симпатии и антипатии. Има хора, които често мразим или по-скоро не харесваме още от пръв поглед, без дори да знаем защо.
Освен това много хора са предубедени спрямо определени зодиакални знаци и не ги одобряват без основателна причина. По-интересното е, че повечето хора са склонни да мразят едни и същи зодии. И така, притежават ли тези знаци качества, които са смятани за нежелани или неприятни от другите?

Сюзън Тейлър, астролог на списание MyAstroMag, споделя кои са 3-те най-антипатични знака на зодиака:

Близнаци

По принцип не е изненада, че Близнаци оглавяват този списък, въпреки че те по принцип са доста симпатични. Ако имате близки хора от този знак в живота си обаче, вероятно вече знаете колко нелоялни и непредсказуеми са те. Колкото и завладяващи и харизматични да са Близнаците в началото, техните непостоянство и нерешителност ги правят една от най-мразените зодии. Освен това хората от тази зодия имат много нестабилен характер – ту са мрачни, ту са весели; ту са спокойни, ту – превъзбудени и т. н. Поради това много хора са предубедени към този въздушен знак, особено когато става въпрос за по-близки взаимоотношения.

Дева

Въпреки че може да си мислят, че са големи перфекционисти, което е хубаво, Девите всъщност са доста досадни и дребнави в очите на хората. Те не могат да осъзнаят, че не всеки може, нито пък иска да живее според техните високи стандарти. И така, в стремежа си да постигнат съвършенство, те често са твърде критични, осъдителни и снобски настроени към околните. Този земен знак не одобрява почти всичко и се държи ледено и снизходително към другите. Да станеш приятел с Дева не е лесна задача. Именно затова Девите често са смятани за антипатични и неприятни по натура и като цяло не предизвикват топли асоциации.

Лъв

Лъвовете имат склонност да прекаляват с нещата и с... драмата. Те имат доминиращо поведение и отношение към другите, което често е непоносимо. Освен това хората от този огнен знак имат твърде състезателна природа и то във всички области на живота. Те все се съревновават с другите, а освен това обичат да са в светлината на прожекторите. Много често те отнемат от блясъка и славата на своите близки, открадвайки им момента. Тъй като са най-самоуверената и егоцентрична зодия, те са смятани за фалшиви и повечето хора си имат едно наум относно Лъвовете. В общи линии хората мразят Лъвовете, без да знаят точно защо – просто не могат да понесат тяхното огромно его.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари