IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: 4 знака, които обичат да се подмазват на шефове и колеги

24 ноември 2022 17 30

В името на собствения си интерес

Istock

Istock

Подмазвачите са хора, които се чувстват длъжни да печелят симпатиите и благоразположението на другите, особено когато гонят собствените си интереси. Такива хора обикновено са склонни да се нагаждат към всякаква среда и обстановка в службата, както и да се спогаждат с всякакви видове и типове шефове и колеги. Този тип личности умеят да се променят, да спестяват истинското си мнение и да премълчават чувствата си, когато са сред други хора в офиса, особено такива с по-големи правомощия от техните. Те са склонни да направят много, за да впечатлят всички на работното си място, така че другите да ги харесват и приемат добре, въпреки че често в намеренията им има корист. Тоест, тези хора предлагат помощта на своите колеги и шефове, но това е в замяна на тяхното уважение, одобрение и разбира се, възможности за повишение.

Вижте кои 4 зодиакални знака са най-склонни да се подмазват в службата:

Рак

Хората от зодия Рак обикновено искрено се вълнуват от своите колеги и наистина ги е грижа за тях. Раците принципно са дълбоко загрижени за благосъстоянието на другите хора и са най-доволни, когато собствените им усилия са в основата на това някой да е по-щастлив и по-успешен в живота си. В този смисъл те често биват възприемани като подмазвачи в службата, тъй като винаги са готови да услужат или да се притекат на помощ на своите шефове и колеги. Ако показват същото поведение и към своите подчинени, значи поведението им наистина е безкористно, ако го правят само за висшестоящите, то имат скрити намерения.

Зодиите, чийто живот ще се промени драстично до края на 2022 г.
4 зодии, които се отнасят най-небрежно към здравето си

Лъв

Лъвовете може да изглеждат арогантни, но истината е, че правят всичко, за да хранят голямото си его. Те живеят с мисълта, че трябва да предизвикват възхищение и да получават комплименти от всички, включително и в службата. Те искат да бъдат хвалени и харесвани от своите шефове и колеги за тяхната оригиналност, комуникативни умения и новаторство. За да получат това признание, те са склонни да стават свръхуслужливи и да се държат доста приятелски и дори фамилиарно с всички в офиса. Често обаче чрез това поведение те всъщност гонят личните си интереси на работното място.

Дева

Девите са отлични в рационалния размисъл, оценката и отбелязването на дребните детайли, което може да помогне на колегите им да се чувстват по-малко отговорни в тяхно присъствие. Девите са перфекционисти и изискват всичко да е безупречно. Ако това изисква от тях да направят повече и отвъд, за да помогнат на някого и да оправят нещата, така да бъде. Освен това, Девите са готови на лични жертви в службата, стига да получават правилното заплащане. Понякога Девите се товарят с повече задачи от тези които са им спуснати, като така отнемат от тежестта на колегите си, но печелят по-голямата признателност на шефа, което пък изглежда като подмазване отстрани.

Везни

Везните са склонни да угаждат на хората по принцип, не само в службата. Личностите от този знак искрено мразят разногласията и често се съгласяват с шефове и колеги, въпреки че вътрешно са на коренно противоположно мнение. За да избегнат негативизма, те няма да кажат на никого, че не го харесват и винаги ще се държат учтиво с всички. Везните също са считани за подмазвачи, защото хвърлят доста усилия в това да бъдат харесвани от всички в офиса. Те не са в състояние да противоречат на своите началници никога и за нищо и така будят подозрението на колегите си на моменти.

За още новини от света на зодиите, звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари