IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 25 ноември

25 ноември 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Alyona Pastukhova, Pexels

Снимка: Alyona Pastukhova, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Близък приятел ще ви сподели неволите си. Разговорът ще се окаже полезен и за двете страни. Обменяйки опит и двамата ще се сетите как да се справите с проблемите си – приятелят с текущия, а вие – с неприятност, която ви се е случила преди няколко седмици.

Телец

Случайна медийна новина или информация, която не сте търсили умишлено, ще ви накара да се замислите за дългосрочните си проекти. Ще се почувствате окуражени, установявайки че перспективите за осъществяването им са по-оптимистични, отколкото сте си представяли.

Близнаци

Кратко пътуване ще ви разкрие нови възможности за професионална изява. Приемете ги с умерен ентусиазъм, ако се налага да разчитате на съдействие от хора, които познавате отскоро.

Рак

Не се заемайте с изпълнението на никаква чисто практическа задача, ако не сте уточнили всички детайли. Особено предпазливи бъдете, ако става дума за някакви битови ремонти у дома, в чиято организация не са взели участие членовете на семейството.

Лъв

Разговорите с колегите или деловите партньори ще протичат изключително трудно. Може да получите усещането, че говорите на различни езици. Причината е, че вие ще се стремите основно към реални действия, а от тях ще получавате по-скоро „празни приказки“. Намалете темпото и изчакайте. Не е във ваш интерес да се натоварвате с допълнителни отговорности.

Дева

Ориентирайте усилията си само към една дейност и то към такава, чието изпълнение зависи предимно от вас. Ако обстоятелствата ви принуждават да се занимавате с няколко неща едновременно, то подбирайте онези, които са обезпечени с налични ресурси.

Везни

Настроението ви ще клони към романтиката и пътешествията, а не към работа и задължения. Мобилизирайте се и опитайте да се справите с текущите задачи колкото е възможно по-бързо. Използвайте оставащото ви свободно време за кратко пътуване или за интелектуално развлечение. И едното, и другото ще ви подействат освежаващо.

Скорпион

Отношението на околните ще е изключително благосклонно и без значение в каква ситуация попадате, винаги ще се намери някой, който да ви предложи помощ. Фактът, че получавате съпричастност ще ви зареди с оптимизъм, вяра в самите себе си.

Стрелец

Напрежението ще е на приливи и отливи, но като че ли приливите ще са повече и още в ранния следобед може да се почувствате като „изцеден лимон“. Помислете за почивката преди края на работния ден. Посещение на басейн, минерална вана, спа процедура ще възстанови изразходваните сили и психическа устойчивост.

Козирог

Не надценявайте възможностите си и не се заемайте със задачи, за които не сте подготвени, само за да угодите на някого. Ако се справите, комплиментите вероятно ще са ориентирани в друга посока, но ако не се справите, критиките със сигурност ще застигнат именно вас.

Водолей

Действайте активно, предложете инициативите си за обсъждане пред събеседници, които преценявате като подходящи, но не разчитайте на мигновено одобрение. Напротив, обърнете внимание на отправените забележки. След като подобрите проектите си, ще можете да ги изпълните значително по-лесно.

Риби

Подбирайте изключително внимателно информацията, на която възнамерявате да заложите при изпълнение на заниманията си. Ползвайте само доказали достоверността си източници, игнорирайте чуждия опит и случайните съвети, от които може да претърпите сериозни загуби.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари