IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 28 ноември

28 ноември 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ограничете разходите си само до предварително утвърдения бюджет. Не се надявайте на допълнителни приходи, няма да ги получите и ако купите нещо излишно, трудно ще възстановите похарчените средства.

Телец

Не е характерно за представителите на вашия знак, но все пак се случва. Емоционалното ви състояние ще е доста нестабилно. Намалете контактите и не участвайте в обсъждане на спорни въпроси, които може да ви провокират към прояви на раздразнителност.

Близнаци

Като начало подредете обстановката около себе си. Започнете с материалните елементи и преминете към документите. Придобивайки яснота за ситуацията, в която се намирате, ще успеете да систематизирате и собствените си мисли.

Рак

Професионалните задачи може да ви отегчат, но няма да ви затруднят. Малко по-различно ще изглежда ситуацията у дома. Прекалените претенции на близките ви или явният им опит да ви прехвърлят задълженията си със сигурност ще предизвикат ожесточени спорове. Със сигурност е по-добре да ги избегнете.

Лъв

Среща или разговор със стар приятел ще ви изпълни със спомени. Част от тях ще са забавни, но ще има и носталгични. Приемете ги философски, няма живот без минало.

Дева

В случай, че зависи от вас, не се заемайте с професионални казуси, за които се чувствате неподготвени. Ако все пак се налага да го направите, опитайте да уговорите удължаване на сроковете за изпълнение при необходимост.

Везни

Ще бъдете изправени пред доста сложен избор: дали да посветите деня изцяло на обичайните си задължения или да се включите в краткосрочна форма на обучение, а след време да наваксвате с текущата работа. Помислете дали новите знания, които желаете да получите няма да улеснят и ускорят реализацията на обичайните ви задачи.

Скорпион

Единствената дейност, която би могла да предизвика затруднения и проблеми е шофирането. Може да попаднете на инцидент, който дори да не ви засегне пряко, ще разбърка цялата ви програма. При възможност, ползвайте обществен транспорт.

Стрелец

Началото на деня ще е интензивно, наситено с непредвидени събития и в известен смисъл предизвикателно. Опитайте се обаче да си наложите умерено темпо на действие. Ефектът от бързането може да се появи в няколко направления и все неприятни: да сгрешите, да се нараните или да забравите нещо важно.

Козирог

Не се случва особено често, но разпределението на времето и задачите за днешния ден ще е изцяло според вашите желания. Започнете с приятните занимания и ще се справите с отегчителните почти неусетно.

Водолей

Избягвайте контактите с непознати и се въздържайте от посещение на места, където има много хора. Прекалено сте вглъбени в собствените си мисли, някои важни детайли от случващите се около вас събития може да ви убягнат и да попаднете в неприятна ситуация.

Риби

Част от проблемите, с които се налага да се справите, ще са резултат от ваши предишни грешки или подценяване важността на фактори, с които се е налагало да се съобразите. За да не се повторят и мултиплицират същите обстоятелства, търсете оптималното решение самостоятелно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари