IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

С коя зодия е най-трудно да запазиш приятелство?

6 декември 2022 17 30

Разберете мнението на астролозите

Istock

Istock

Някои хора създават близки приятелства в ранна възраст и ги подхранват и ценят цял живот. На други им е трудно да поддържат подобни приятелства поради нежелание да инвестират време и усилия в тях, трети пък са твърде конфликтни, за да могат да запазят приятелство за цял живот. Ако попадате в последните две групи, това може да се дължи на личностни черти, характерни за вашия зодиакален знак.

Разберете кои 4 зодии оглавяват списъка на знаците, на които им е най-трудно да създават приятелства за цял живот:

Овен

Тъй като е кардинален огнен знак, Овенът иска всеки път да финишира на първо място. Това го прави невероятно конкурентен човек – поведение, което той демонстрира дори към най-близките си хора, а това често е доста изнервящо и дори отблъскващо. Освен това Овенът може да бъде много конфликтен, груб и избухлив. На всичкото отгоре е много вироглав и прави нещата винаги както той си реши. В превод: ще ви бъде доста трудно да получите извинение от него, без значение от колко време се познавате и без значение, че той е сгафил спрямо вас. Ако се скарате с приятел Овен, изобщо не го чакайте той да ви се обади и да ви поиска прошка – по-скоро ще забрави, че съществувате.

Скорпион

Скорпионите са трудни за опознаване, а е още по-трудно да задълбочите връзката си с тях. Това не означава, че те не са емоционални, а по-скоро че са невероятно предпазливи. Те трябва да се почувстват достатъчно комфортно в компанията ви, за да се отворят пред вас и да започнат да ви споделят. А това може да ви отнеме години. Много хора намират този процес за твърде досаден или предполагат, че Скорпионите крият нещо от тях. Освен това Скорпионите са много мнителни и трудно се доверяват на хора извън семейния си кръг. В действителност те защитават собствените си емоции, но именно това ги прави трудни за изграждане на искрено и продължително приятелство.

Стрелец

Ако имате приятел, който е Стрелец, може би го познавате като човек, чийто график изглежда твърде натоварен и никога не съвпада с вашия собствен. Този авантюристичен огнен знак е пламенен и променлив по природа. Стрелците не обичат да стоят на едно място твърде дълго. Те са доста непостоянни и към връзките си с хората. Просто трудно намират време и мотивация да поддържат контакт със старите си приятели. Те имат твърде много други занимания, които са им в пъти по-интересни от това да потърсят стар другар. Стрелецът може да ви бъде забавен приятел, който да ви носи радост и спонтанни емоции за известно време, но не разчитайте на него за услуги или подкрепа в дългосрочен план.

Близнаци

Близнаците са известни като „хамелеона на зодиака. Те са най-трудният знак за поддържане на дългогодишно приятелство. Близнаците са много общителни и лесно създават контакти с нови хора, но трудно задълбочават тези познанства във времето. Те могат да намерят обща тема с абсолютно всеки, но гледат на отношенията си с хората някак по-повърхностно. Ще ви бъде трудно да станете близки приятели с човек от този знак. Ако все пак го постигнете, имайте предвид, че ще трябва да се примирите с променливия характер на Близнаците. Винаги бъдете готови за неочакван обрат. Да си най-добър приятел с човек Близнаци не е за хора със слаби сърца. Може да бъде доста вълнуващо, но и хаотично изживяване. Гледайте на тези отношения с повишено внимание!

За още новини от света на астрологията и звездите ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

... ( преди 1 година )
az priateli niamam . naslu6ah se i se nagledah na fal6ivi otno6enia. ne viarvam .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар