IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 5 декември

5 декември 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка:  Andrea Piacquadio, Pexels

Снимка: Andrea Piacquadio, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Откажете се от амбициозните планове. Почти непрекъснато ще се налага да участвате при решаване на чужди проблеми и вашите ще останат на заден план. По-интересното е, че не само няма да се отегчите, а даже ще ви е приятно. Благодарността за помощта ви ще си заслужава усилията.

Телец

В каквато и ситуация да попаднете, ще успеете да се ориентирате светкавично. Преди да вземете важно решение с дългосрочно въздействие, осигурете си достатъчно информация и я проверете старателно.

Близнаци

Използвайте времето, с което разполагате за нещо смислено, а не за „борба с вятърни мелници“. Желанието за разнообразие може да ви подтикне към общуване с неподходящи хора. Проявете предпазливост, за да не станете жертва на измама.

Рак

Излъчвате добронамереност, но и спонтанност. Съобразявайте реакциите със събеседниците си, не всички ще могат да се похвалят с вашето оптимистично настроение. За справяне с текущата работа се придържайте към обичайните методи. Експериментите може и да са сполучливи, но ще забавят изпълнението.

Лъв

Присъствайки на официално събитие, ще създадете нови контакти и те ще се окажат интригуващи. Постарайте се да съберете максимално количество информация по обсъжданите теми, без да говорите за замислите си на този етап. Скоро ще установите, че е имало защо да проявите търпение.

Дева

Мимолетна случка или медийна новина, която не ви засяга пряко, може да ви натъжи. Опитайте да се съсредоточите върху текущата работа. Ще е толкова много, че ще „избута“ мрачните мисли на заден план.

Везни

Част от заниманията ще са неясни. Уточнете какво се очаква от вас, преди да започнете. Ако по време на работа ви направят забележка или ви предложат някакви насоки, не ги отричайте и не се противопоставяйте. Помислете доколко са ви полезни и опитайте да се възползвате.

Скорпион

Овладейте вътрешните си страхове. Създават ви усещане за несъществуващи трудности. Обективно погледнато, с малко инициатива и въображение, ще се справите с всичко, което сте си наумили.

Стрелец

Стремежът ви да сте полезни ще е особено силен и ще привлича околните към вас като магнит. Ситуацията е двуполюсна и с леко неясни последствия. Може да разширите и стабилизирате влиянието си, но може и да получите упреци, вместо благодарност.

Козирог

Част от деловите срещи ще са непредвидени и извън графика ви, но е във ваш интерес да не ги пропускате. Дори да не успеете да изложите концепциите си, ще чуете както предложенията на сътрудниците, така и мнението на конкуренцията. Съчетанието между тях ще се окаже полезно.

Водолей

Социалната среда, в която попадате ще е разнообразна, но ще успеете да се включите във всяка група без проблеми. Ще присъствате на почти абсурдни ситуации, които не само ще ви развеселят, но и ще повишат самочувствието ви.

Риби

Поведението на околните ще е толкова непоследователно и лишено от причинно-следствена връзка, че ще ви е трудно да прецените личните си реакции. Действайте с умерено темпо и подхождайте към прекалено оптимистичните предложения със здравословна доза недоверие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари