IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 6 декември

6 декември 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще се наложи да вземете важно решение и няма да ви е много лесно. Спомнете си, че „две глави мислят по-добре от една“ и се допитайте до мнението на по-опитен приятел, на когото имате доверие.

Телец

Нещо дребно и забавно ще ви изпълни с прекрасно настроение за целия ден. На всичкото отгоре ще успеете да го предадете и на хората от обичайното си обкръжение, което е предпоставка за напредък, та бил той и малък.

Близнаци

Не се престаравайте на работното място. Установите ли, че събеседниците не са склонни да възприемат мнението ви, преустановете дискусията докато не се е превърнала в най-обикновена „говорилня“.

Рак

Стабилната енергия и необичайно спокойствие ще се отразят положително на конструктивното ви мислене. Заемете се с дейности, изискващи логичен подход.

Лъв

Непрекъснато ще се натъквате на случки, факти или информация, които ще ви връщат към миналото. Приемете го с усмивка. Опитът от миналото винаги е бил полезен за правилна организация на бъдещето.

Дева

Не се съмнявайте в себе си. Творческият ви потенциал е силен. С малко повече въображение и старание ще наваксате всички изоставания, ако имате такива.

Везни

Ако обмисляте някаква промяна, то моментът е подходящ за първата крачка. В случай, че се налага да се съобразите с изискванията на законодателството, консултирайте се с юрист.

Скорпион

Най-силният ви коз за днес ще е чувството ви за хумор. С негова помощ ще преодолеете спънките, на които се натъквате, макар че няма да са малко.

Стрелец

Новите запознанства ще са интригуващи. Наистина ще ви е интересно, но е за предпочитане да не реагирате импулсивно и да овладеете емоциите. Прекаленият ентусиазъм може да предизвика неприятно впечатление.

Козирог

Ще е трудно да довършите личните си задачи, защото непрекъснато ще ви търсят за помощ или съвет. Ще се почувствате полезни, но в края на деня и леко уморени.

Водолей

При каквито и обстоятелства да попаднете, не стигайте до крайности. Променливото ви настроение може да навреди сериозно на отношенията с много близки хора.

Риби

Всичките ви задачи ще са спешни, срочни и неотложни, но няма да ви затруднят. Ще успеете да си създадете перфектна лична организация и да действате с максимална ефективност.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари