IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Кои се карат с половинката си на публично място?

7 декември 2022 17 30

Тези знаци изобщо не се притесняват от хорските погледи

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Зодиакалните знаци не само могат да разкрият голяма част от нашите личностни черти и поведение, но и ни помагат да разберем съвместимостта си с други хора. Астрологията също така може да ни обясни как се справяме с конфликтите. Факт е, че някои знаци избягват конфронтацията на всяка цена, а други се наслаждават на разгорещените спорове.

Разберете кои зодии са най-склонни да се скарат с половинката си на публично място, без срам и колебание.

Скорпион

Представителите на този знак са много злопаметни. Ако настъпите човек от зодия Скорпион, неговата първа реакция ще е да извади жилото си, дори да се намирате в претъпкан ресторант. Освен това Скорпионите могат да бъдат много мрачни и груби. Те не биха се притеснили да се скарат с партньора си на обществено място, ако вторият ги е предизвикал или провокирал по някакъв начин. Скорпионът няма проблем с това да влезе в конфронтация и в най-пренаселената обстановка. Средата изобщо няма да му попречи да се опита да спечели спора. По принцип хората от този знак никога не падат по гръб!

Лъв

Лъвовете обичат да са в светлината на прожекторите, за добро или за лошо. Те са страстни, горди и реагират емоционално винаги. Освен това се защитават със същия плам, с който защитават и близките си. Лъвът ще влезе в конфликт с партньора си на публично място, само ако се почувства онеправдан, заплашен или критикуван. Хората от този знак имат силен инстинкт за самосъхранение и веднага ще атакуват агресивно, за да спечелят битката. Лъвовете са енергични, арогантни и откровени и по време на спор всичко това личи ясно. Те не се колебаят да викат, като не им пука кой ги гледа. Те гледат да защитят честта си публично и за да бъдат възприемани като победители.

Овен

Ако имате връзка с човек от тази зодия, по-добре бъдете подготвени, че той ще ви прави фасони на публични места, без да се съобразява дали ви е комфортно или не. Овенът е огнен знак, който обича да бъде алфа във всички ситуации. Той е нетърпелив, егоистичен и ревнив и няма да се поколебае да започне скандал на обществено място, тъй като не му пука от зяпачите. Овенът често действа под афект – прибързано и импулсивно. Ако има нещо за изясняване между него и половинката му, той няма да чака да се приберат у дома. Освен това Овенът е смел и няма да се откаже от предизвикателството да се защитава, докато рогата му не се счупят.

За още новини от света на звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари