IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пълнолуние през декември – какво да очаквате?

8 декември 2022 17 30

То ще бъде в знака Близнаци

IStockphoto

IStockphoto

Пълнолуние е последното важно астрологично събитие за декември 2022-а. То ще бъде в знака Близнаци и ще се случи на 8 декември, точно в 06:08 часа. Според астролозите то няма да донесе най-спокойния край на годината, но какво да се прави, ще се справим някак си с него.

Декемврийското пълнолуние ще донесе малко стрес в забързаното ежедневие на хората, които и без това точно сега са доста натоварени. Крайни срокове, купуване на подаръци в последния момент, отчети и куп домакински задачи... И изведнъж нощи, в които трудно се спи заради Луната, за да объркат още повече положението.

Пълнолуние на 8 декември – какво да очаквате?

Имаме редица фактори, които допринасят за напрегнатата атмосфера. Първо, пълнолунието се случва в Близнаци, които винаги променят мнението си и никога не знаят какво искат. По-интересното за астрологичното събитие е, че то се противопоставя на Стрелеца. Огненият знак е силен, често наставнически. И обикновено енергията на пълната луна има за цел да уравновеси тази на двата знака.

Хороскоп за декември – какво да очаква всяка зодия?

Зодиите, които най-често стават за резил

Луната е в съвпад с Марс. А когато тази планета присъства на картата, пълнолунието носи със себе си и проблеми. Не бива да забравяме, че в момента Марс е ретрограден, което е равно на двойни затруднения за някои представители на зодиака. Някои ще се чувстват изгубени и ще имат проблеми с комуникацията, нищо че Близнаците са доста разговорливи.

Луна, фази

IStock

Тъй като сега ретроградният Марс е в съвпад с Луната, трябва да очакваме и бързо разгорещяване на емоциите, което ще донесе известни конфликти с околните. Меркурий, управляващата планета на Близнаци, ще премине през Козирог. Следователно в основата на това пълнолуние ще има някакво вътрешно объркване на енергиите, което ще доведе до емоционални изблици и думи, за които може да съжаляваме.

Според съветите на астролозите, колкото и да се опитвате да бъдете непукисти, няма как да се съпротивлявате на сложния транзит. За щастие пълнолунието е само ден и малко след това всичко ще си дойде на мястото. Все пак, ако искате повече спокойствие, трябва да се постараете за него.
Както се казва – Марс бързо се ядосва, а Близнаците бързо продължават напред. Затова дори и да се спречкате с някого, стиснете си ръцете и забравете за казаното, без да таите лоши чувства.

Китайски хороскоп 2023: Какво да очаква всеки знак? (1 част)

Китайски хороскоп 2023: Какво да очаква всеки знак? (2 част)

Все пак енергията на пълната луна носи и своите предимства. Тя подтиква към промяна – например едно пречистване – от лоши мисли, чувства, от вредни навици и храни.

За още новини от света на астрологията и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари