IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскоп за Скорпион за 2023 г.

27 декември 2022 19 30

Вижте астрологичната си прогноза

Снимка: Pixabay

За Скорпионите годината ще донесе вдъхновяващи перспективи, вълнуващи идеи или предложения, които ще бъдат приети с голям ентусиазъм. Възможността да изпробвате силата си, да получите необичайни преживявания постоянно ще придружава представителите на зодията през цялата година.

Материалната страна на живота ще ви зарадва с увеличаване на доходите, финансово благополучие и възможност да увеличите финансовите си приходи.

Професионалната сфера ще донесе на Скорпионите градивна конкуренция и надпревара. Някои ще решат да сменят работата си, да излязат от обичайния социален контекст в опит да намерят себе си в нещо ново.

Зодиите, които най-често стават за резил

Хороскоп за декември – какво да очаква всяка зодия?

Китайски хороскоп 2023: Какво да очаква всеки знак? (1 част)

В личния живот на Скорпионите се очаква изпълнението на всички желания, взаимни чувства. За много свободни от връзки представители 2023 г. ще донесе годеж, брак и раждане на деца.

Семейните Скорпиони вероятно ще преживеят нова криза в брака си, като ще изпитат загуба на ентусиазъм и вдъхновение от връзката. И тук крайният резултат от връзката ще зависи еднакво от двамата – както от самите Скорпиони, така и от брачните партньори.

Що се отнася до отношенията с най-близкото им обкръжение, тук Скорпионите ще преразгледат някои от своите приятелства и контакти, и ще се опитат да се отърват от познанства, които са токсични за тях самите.

По отношение на здравето, Скорпионите се съветват да „държат пръста си на пулса“, тъй като много представители на този знак могат да бъдат обезпокоени от болезнена реакция към лунните фази, атмосферните промени и повишената чувствителност към времето.

За още новини от света на астрологията, зодиите и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари