IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Поглед към 2023: Какви цели да си поставите според зодията си

14 декември 2022 17 30

Предстои една интензивна година, но как да преминете през нея най-успешно?

Istock

Istock

Почти всеки човек си дава някакви обещания в началото на всяка нова година. Тези т. нар. новогодишни резолюции, са в основата на желанието ни да станем по-добри версии на самите себе си. Всеки от нас мечтае да овладее енергията и потенциала си и да премине през новата година по-подготвен, постигайки повече успехи и лично щастие. Така че, когато настъпи 2023 г., започнете да мислите как да използвате своите креативност, чувствителност и духовност.

Най-доброто новогодишно обещание за вашия зодиакален знак ще ви даде най-добрата възможност за успешно справяне както с духовните, така и с практическите проблеми, породени от планетарните промени. Съсредоточете се върху правилните неща в живота си и общувайте с хората, с които сте най-съвместими, за да се радвате на хубава година.

А ето и какви обещания да си дадете, според своята зодия:

Овен (21 март – 19 април)

През идната година Овенът ще бъде още по-смел и още по-готов за действия. Това е моментът да бъде още по-честен към себе си и да си отговори на въпроса: „Каква е мечтата, която съм твърде уплашен дори да призная, че имам?“ Ако сте Овен, направете си план за действие, с който да се доближавате към осъществяването на тази мечта, дори да е с по една крачка на ден. Записвайте си в дневник своите месечни, седмични и дори ежедневни усилия в реализирането на тази мечта. Ако например винаги сте искали да научите нов език, поставете си за цел да учите поне 30 минути на ден или три пъти седмично.

Хороскоп за декември – какво да очаква всяка зодия?

Зодиите, които най-често стават за резил

Телец (20 април – 20 май)

Когато новата година постави проблеми пред Телците, те ще трябва да подходят към тях по различен начин. Едно от най-хубавите неща, които биха могли да направят, е да овладеят практически умения. Готвене, шиене, монтаж на мебели, овладяване на електронните таблици в Excel или нещо друго, което би могло да ви носи доходи, независимо че е различно от образованието ви. Трябва да имате резервна опция в случай, че имате промени във вашите финанси, професия или в живота като цяло. Просто овладейте някакъв занаят, който ви е близък по интерес и от който можете да изкарвате пари.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Близнаци, през 2023 г. трябва да си обещаете, че ще се придържате към решенията си и ще бъдете по-последователни. Вие обикновено се движите толкова бързо, че не можете да се спрете и да обработите това, което сте научили. Затова започнете да си водите дневник, който да ви помогне да следите предизвикателствата, пред които сте се изправили – големи или малки – и как сте ги преодолели. Вашето бъдеще ще ви благодари за тези мъдрости.

Рак (21 юни – 22 юли)

Ако през изминалите години сте били изправени пред трудни предизвикателства и доскоро сте близали раните си от тях, то през 2023 година е време да започнете да гледате към бъдещето и да планирате нови, особено такива, които ви носят радост и блаженство. Тръгнете на фитнес, на йога, правете си по-често уикенд-почивки, започнете да ходите редовно на масаж, на маникюр, педикюр, фризьор и др. – заслужавате да направите нещо само за себе си. Това е и начин да премахнете стреса от живота си.

Лъв (23 юли – 22 август)

През 2023 година си обещайте, че ще се освободите от всичко фалшиво в живота си или такова, което се основава само на външен вид. Например ненадеждни приятели, красива, но нелоялна половинка, работа, която ви кара да изгубвате същността си и др. Трябва да разберете, че дори да загубите работата си или близък човек, по-важно е да останете верни на принципите си. Друго добро нещо, което можете да направите, е да станете истински лидер в своята общност. Помагайте на онези, които са по-малко късметлии от вас и това ще ви донесе истинско щастие.

Дева (23 август – 22 септември)

Девите буквално ще трябва да се върнат към корените си през 2023 г. Хората, родени под този земен знак, ще намерят спокойствие, общувайки със своя зодиакален елемент – земя. Тоест, излизайте по-често сред природата. Открийте трекинга в планината или поне се разхождайте в близкия парк във всяка обедна почивка. Също така можете да откриете лова или риболова. Просто излизайте по-често навън, на открито и бъдете по-активни физически.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Везните също преминаха през някои сериозни трудности през последните няколко години. Сега те трябва да се възползват от новооткритото спокойствие и да отделят време за допълнително самоусъвършенстване. Обещайте си, че ще се справите със свой порок – спрете цигарите, алкохола или нещо друго, което ви дърпа назад. Наслаждавайте се на времето, което посвещавате на себе си – то ще ви даде баланса, за който жадувате. Реорганизирайте, ремонтирайте и почистете дома си от всичко излишно.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Скорпионът е една от зодиите, които ще се възползват най-много от енергията на 2023 година. Планирайте време за творчески проекти – това ще ви разсее от твърде дълбоките ви чувства и просто ще ви помогне да се усещате освежени. Ако обичате да рисувате, съсредоточете се върху това свое умение. Ако сте журналист, отделете време за писане. Независимо от типа творчество, с което се занимавате, актът на създаване ще ви помогне да разгърнете пълния си потенциал и да устоите на всяка буря.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

За Стрелците идва чудесен момент за осъзнаване. Време е те да разберат, че вече не са същите, каквито са били преди две-три години. Стрелците, които са обожавали да пътуват, тази година може да се установят на едно място. Тези, които са се занимавали с политика или с философия, може да са се разочаровали от тях и да се насочат към съвсем нови поприща. Ако сте Стрелец, преследвайте новите си интереси. Намерете си нов източник на обогатяване и ново хоби, което да ви подхожда.

Козирог (22 декември – 19 януари)

През новата година Козирогът трябва да се възползва от равносметката. Той трябва да осъзнае колко силен е бил в миналото и колко много е направил в живота си досега. Ако сте родени под този знак – бъдете по-благодарни за напредъка, който сте постигнали, и за хората и инструментите, които имате, вместо постоянно да гледате към бъдещето и към паницата на другите. Когато се почувствате потиснати, припомнете си всичко, което сте сътворили досега и ще се вдъхновите отново.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

През 2023 г. повечето Водолеи ще искат да запретнат ръкави и да се захванат за сериозна работа. Сега е моментът да си изградите нови, по-полезни навици. Съсредоточете се върху тежката работа по възстановяването и организирането на нещата. Организирането на осезаемите аспекти от живота ви, като вашия дом или файловете на вашия компютър, ще ви помогне да получите правилното пространство, за да организирате живота си в по-голям мащаб през новата година.

Риби (19 февруари – 20 март)

В момента Нептун – вашата настояща планета управител, е във вашия знак. Нептун може да управлява мечтата, която най-много искате да сбъднете, но и може да ви накара да се потопите в свят на фантазии, далеч от реалността. Това е моментът или да достигнете максималния си потенциал, или да пропилеете шанса си. Ако сте Риби, сега е моментът да потърсите помощ, ако имате проблем с алкохола, защото иначе нещата ще станат още по-зле. Дори да имате някакво безобидно пристрастяване – например гледане на твърде много телевизия, това все пак „изяжда“ времето, което можете да отделите за преследване на целите си.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари