IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, които обичат да си правят обидни шеги с хората

13 декември 2022 17 30

Понякога представителите на тези знаци отиват твърде далеч

Istock

Istock

За да се забавляват, майтапчиите обичат да правят различни номера и шеги на нищо неподозиращите си близки и познати. Но те невинаги осъзнават, че шегите им могат да наранят чувствата на другите. Някои личности се държат като клоуни или тийнейджъри, други пък не пропускат възможност да се пошегуват с другите саркастично, уж за забавление, но понякога коментарите им звучат злобно... Въпреки това някои от закачките на тези хора наистина не са злонамерени, а просто са необмислени и нетактични. Този тип закачки вместо да разведрят обстановката обикновено скапват настроението, а човекът който ги е направил се чуди къде е сгрешил.

А ето и кои звездни знаци са склонни да се шегуват с другите без мярка:

Дева

Девите често са много забавни, обикновено обичат да разказват вицове и да карат другите да се смеят. Те са от типа хора, които обичат да дразнят близките, приятелите и колегите си, като се възползват от всяка възможност за това, но понякога поведението им се възприема по-скоро като тормоз, а не като опит за шега. Любовта на Девите към критиката ги кара понякога да се майтапят с недостатъците на другите. Девите са перфекционисти и имат таланта да планират сложни шеги и номера, които обаче понякога са направо жестоки. По-добре ги приемете такива, каквито са – не им се връзвайте и не им се обиждайте.

Близнаци

Чувството за хумор на Телеца е възхитително и обикновено е харесвано от другите. Телците са дръзки, забавни и умни. Проблемът е, че те понякога не усещат, че шегите им преминават добрия тон и могат да наранят нечии чувства. Телците обичат да се шегуват с приятелите си, тъй като обичат да бъдат желана и търсена компания, но понякога става точно обратното – заради хапливия си език стават нежелани. Освен това те често иронизират познатите си или ги взимат на подбив, което невинаги се възприема добре.

Рак

 

Не можем да пропуснем забавните хора от зодия Рак, когато става въпрос за правене на оригинални шеги. Раците определено обичат да внасят емоция и интрига в отношенията си с хората, като освен това презират скуката. Затова те няма да се поколебаят да си направят шега с приятелите и/или близките си, но понякога от устата им уж закачливите и невинни думи звучат някак обидно или като вид подмятане. Просто Ракът невинаги намира правилните думи или точната интонация, с която да се пошегува.

Водолей

Хората от зодия Водолей са много самокритични и обичат да се надсмиват над собствените си недостатъци, като понякога го правят и спрямо другите. Те са склонни да осмиват несъвършенствата или непохватността на близките си, но понякога го правят с твърде сериозен тон и думите им изобщо не звучат забавно, а по-скоро като вид укор. Само един Водолей може да се пошегува с вас така, че да се почувствате невежи, неопитни и дори глупави, а всъщност неговото чувство за хумор да е недодялано.

За още новини от света на зодиите, звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари