IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 10 януари

10 януари 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Правете само онова, в което сте сигурни. Дори околните да се опитват да ви убедят в нещо друго или да ви разубедят за изпълнението на вашите намерения, следвайте собствения си подтик.

Телец

Запомнете или, още по-добре, запишете идеите, засягащи изпълнението на професионалните ви задължения и улесняването на работата ви. Съвсем скоро ще ви потрябват. Но не ги споделяйте и не ги обсъждайте. Не е изключено някой от събеседниците ви да си ги присвои.

Близнаци

Участвайте само в разговори на неутрални, но не и на спорни теми. Дори невинна на пръв поглед закачка може да се превърне в сериозна разправия с непредвидим край.

Рак

Не се занимавайте с уреждане на финансови операции и се въздържайте от каквито и да било инвестиции. Дори такива, които ви изглеждат съвсем сигурни по отношение на предполагаемата печалба ще се окажат губещи.

Лъв

Опитайте се да разчистите или поне да архивирате ненужните документи, които складирате къде ли не у дома и на работното място. Направете го старателно и е много вероятно да попаднете на нещо важно, което си мислите, че сте загубили безвъзвратно.

Дева

Организирайте работата си така, че да минимизирате контактите с колегите си доколкото е възможно. Особено с онези, които принципно не ви допадат. До остри противоречия едва ли ще се стигне, но разговорите с тях със сигурност ще ви развалят настроението.

Везни

Нищо от случващото се днес няма да е такова, каквото ви изглежда. Не бързайте със заключенията, особено ако са свързани с личните ви отношения.

Скорпион

Някои случки истински ще ви озадачат. Ще ви е трудно да прецените ефекта от тях. За собствено улеснение опитайте да ги споделите и обсъдите или с близък, на когото имате доверие, или с по-опитен колега, ако казусът е професионален.

Стрелец

Въздържайте се от импулсивни действия и най-вече от недообмислени изказвания. Може да огорчите с думите или поведението си точно онзи, който най-малко заслужава подобно отношение.

Козирог

Заниманията ви ще се окажат с пъти повече от първоначалните ви очаквания. Заемете се старателно. Не само ще успеете да ги довършите, но и няма да усетите как е минал денят.

Водолей

Не бързайте да скъсявате дистанцията с нови познати, които настоятелно се опитват да се сближат с вас. Целта им със сигурност няма да е идеалистична.

Риби

Енергетиката ви е нестабилна, а оттам и имунната ви система е леко неустойчива. Ограничете контактите и съзнателно ги избягвайте с хора, които видимо не са в добро здравословно състояние. Може да се заразите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари