IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Манията на всяка зодия

17 януари 2023 17 30

Какви са най-обсебващите теми в живота на всеки от 12-те знаци?

Istock

Istock

Да бъдеш обсебен в определен аспект от живота е типично за повечето хора, а според експертите по астрология тези мании до голяма степен се определят от личностните характеристики на нашия зодиакален знак.

Разберете какви са най-честите обсесии на 12-те зодии:

Овен – новото

Овните се увличат по нови неща, поради което постоянно пазаруват и често развиват шопинг мания. Представителите на тази зодия могат да похарчат и последния си лев, само за да си купят нещо ново, към което пък може и бързо-бързо да изгубят интерес. Обикновено увлечението по новостите доминира през целия живот на Овните. Проблемът е, че те рядко ценят вещите си. Иначе хората от този знак са обсебени от откриването на нови неща. Те са смели и готови да поемат рискове, така че никога не им омръзва да се впускат в нови изпитания и да търсят нови изживявания в живота си.

Телец – парите

Телците са склонни да работят упорито, стига да печелят добре. Трупането на финанси често се превръща в мания за хората от тази зодия. За Телците е доста трудно да дават пари назаем на други хора. Те също така не обичат да правят скъпи подаръци, но се радват, когато на тях им даряват фини предмети. Като цяло Телците обичат да живеят луксозен живот и затова са обсебени от трупането на богатство – за да могат да си позволят да се разполагат на по-големи мащаби.

Близнаци – електрониката

Близнаците са склонни да харчат пари за технологични джаджи. Всякакви иновации в тази област се превръщат в мания за тази зодия. Хората от този знак са големи фенове на комуникационните устройства заради свободата, която им предоставят. Като цяло интелигентните Близнаци са любопитни към новите изобретения. Те са обсебени от това не само винаги да са оборудвани с най-новата електроника, но и да са наясно с това как работи тя.

Рак – семейството

Ракът е зодията, която винаги е готова да се притече на помощ, стига това да не се отрази негативно на семейството ѝ. Раците смятат себе си за успешни само ако имат здраво и стабилно семейство. Това е основната им цел в живота и те никога не биха направили компромис с това. Раците се вманиачават и в това да се грижат и да глезят близките си, както и да разрешават техните проблеми.

Лъв – надмощие

Лъвът е зодията, която най-много обича да налага мнението си. Лъвовете не са в състояние да приемат гледна точка, различна от тяхната собствена. Представителите на този знак са загрижени за идеята да надминат хората около себе си във всеки аспект от живота. Те непрестанно искат да докажат, че вършат работата си по-добре от всички останали. Лъвовете се вманиачават в това да бъдат център на внимание и да накарат всички други да им се възхищават.

Дева – ред

Девите са истински маниаци на тема ред и чистота. Те винаги изпълняват задачите си по график и винаги имат строг краткосрочен и дългосрочен план за живота си. Ако някой си позволи да развали реда и дисциплината ѝ, Девата изпада в истински смут. Освен това тя е обсебена от съвършенството и иска да направи всичко перфектно и безупречно.

Везни – баланс

Везните са обсебени от желанието си да балансират нещата. Представителите на този знак ентусиазирано се стремят към хармония във всеки аспект от живота си, което ги кара постоянно да философстват. Заради тази своя обсебеност Везните непрекъснато се стараят да създават спокойна среда около себе си и са склонни да бягат надалеч от по-напрегнати места и хора, дори ако трябва да живеят в изолация.

Скорпион – лоялност

Скорпионите мечтаят за честни и лоялни отношения. Представителите на тази зодия са известни със своята природа, с която обичат да доминират над другите, но истината е, че те предпочитат да могат да се доверят на някого, вместо постоянно да се съмняват в него. Като цяло Скорпионите са напрегнати хора, които не понасят лъжи. Те очакват 100 процента честност от своите близки, но именно тази тяхна мания ги превръща в твърде мнителни хора.

Стрелец – пътувания

Стрелците са пътешествениците на зодиака и са обсебени от идеята винаги да пътуват по света. Склонни са да инвестират цялата си енергия в планиране на различни пътувания и да посещават всякакви места. Манията на Стрелците е да придобиват нови знания от своите пътувания и да разширяват кръгозора си. Те искат да направят живота си по-богат и пълен с позитивизъм и добро настроение.

Козирог – обсебен от собственото си аз

Козирогът е най-егоцентричният представител на зодиака и работи най-вече върху собственото си развитие и самоусъвършенстване. Ето защо Козирозите са най-успешните хора в света. Представителите на тази зодия никога не биха направили нещо, което да им навреди по някакъв начин, дори като услуга към любим човек. Те са мотивирани и амбициозни и често маниакално преследват успеха в живота.

Водолей – уникалност

Водолеите също са склонни да се вманиачават, но те не настояват да бъдат най-успешните хора в дадена група, вместо това искат да бъдат най-уникалните и най-оригиналните. Водолеите винаги се стремят да демонстрират своята креативност и различност, като най-голямата обида за тях е да им кажат, че са като някой друг или да ги сравняват с друг. Освен това Водолеите, които са родени филантропи, често се обсебват от това да помагат на нуждаещите се.

Риби – зависимости

Рибите са тези, които най-лесно развиват зависимост към алкохола, цигарите, наркотиците или хазарта. Представителите на тази зодия трябва да избягват подобни занимания, защото опитат ли ги веднъж, трудно ще се откажат. Освен това Рибите са обсебени от това да слушат интуицията и инстинктите си. Те буквално не предприемат нищо ново в живота си, ако то не им е подсказано от тяхното шесто чувство или ако не виждат някакъв съдбовен знак за това.

За още новини от света на зодиите, звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари