IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 зодии, които са склонни да започнат любовна афера на работното си място

13 януари 2023 17 30

За тези знаци е характерно да смесват „приятното с полезното“

Istock

Istock

Според много специалисти – психолози, не е съвсем приемливо да започвате романтична връзка в офиса – било то явна (ако сте необвързани) или тайна (ако вече сте обвързани). Като цяло не е добра идея да работите с партньора си на едно място, тъй като често емоциите пречат на работния процес.

И въпреки това много хора намират своята идеална половинка именно в службата си и това е неоспорим факт. Причината е, че повечето от нас прекарват в работата си обикновено доста голяма част от времето си, така че е логично да създаваме приятелства, които пък могат да прераснат в романтични връзки. Имайте предвид обаче, че романтичните отношения в службата могат да бъдат и доста сложни, когато станат и интимни.

Причината е, че вълнението от емоциите или старанието за прикриване на аферата могат да попречат на работата ви и то значително. Освен това ако по някаква причина нещата с колегата не се получат (и един от двамата зареже другия) рискувате да продължите да работите заедно в една токсична атмосфера.

А ето и кои 5 зодии са най-склонни да потърсят любовта на работното си място:

Овен

Импулсивният характер на Овните ги кара да се влюбват бързо и пламенно, ако някой привлече интереса им, дори ако това е по време на работа. Хората от този знак обикновено нямат излишни скрупули и задръжки и няма да започнат да се чудят дали е подходящо или пък не да имат връзка с колега, шеф или свой подчинен. Ако усещат силно привличане, те няма да се замислят два пъти преди да направят първата стъпка към въпросния човек, дори с риск да бъдат обсъждани на работното място. Овните държат да живеят живота си така, както намерят за добре и нямат нищо против да се впуснат в служебна афера, включително и извънбрачна.

Телец

Телецът е съвестен служител и страхотен колега, който много държи на своето реноме в службата. Въпреки това, Телците са заклети романтици и често се влюбват именно в свои колеги, тъй като не остават хладнокръвни към флирта, независимо от обстановката, в която се намират. Ако колега, шеф или подчинен започне да ухажва по правилния начин Телеца, много е възможно скоро той да падне в плен на любовта. Хората от този знак постоянно търсят сигурност и стабилност от своите партньори, така че биха започнали връзка на работното място, само ако тя може да прерасне в нещо сериозно. Телците не са по извънбрачните сексуални афери. Те не биха компрометирали името си в службата, освен ако не са намесени силни чувства.

Близнаци

Близнаците са добри комуникатори и имат склонност да се влюбват в хората, с които работят. Те са особено чувствителни към колегите си от противоположния пол, които са едновременно секси и интелигентни – просто не могат да им устоят. Близнаците са по-склонни да заформят романтична връзка с някого на работното си място, отколкото с човек от външния свят, тъй като са склонни да прекарват твърде много време в службата си. Освен това те са много умели в изкуството на флирта и често се възползват от „плодовете“, които този модел на поведение може да им донесе. Като цяло Близнаците не са от най-лоялните партньори и обикновено са отворени към тайни афери с колеги.

Стрелец

Тъй като Стрелецът обича да изследва нови територии, независимо дали става въпрос за нова личност или обстановка, той вероятно ще си падне по връзка в офиса. Понеже хората от този знак са доста общителни, срещите на работното им място биха ги вдъхновили да опитат нещо ново и интригуващо. Стрелците веднага биха си паднали по някой непринуден, забавен свой колега, който ги разсмива и забавлява в обедната почивка и сваля от напрежението им. Като цяло хората от тази зодия обичат да изграждат по-близки, приятелски отношения с хората на работното си място, а често приятелството преминава в нещо по-дълбоко.

Везни

Везните са известни с това, че „им е слаб ангелът“. Те обожават да флиртуват и много често се впускат във връзки със свои колеги. Според едно проучване на PsychicWorld.com 68 процента от всички хора от този знак са изживели поне един служебен роман в живота си. Като цяло Везните се стараят да запазят своята работна етика, затова предпочитат да пазят в тайна връзката си от другите хора в офиса. Но пък те не могат да скрият вълнението си от ходенето на работа, когато това е свързано не само със служебни задължения, но и със страст, удоволствие и силни емоции.

За още новини от света на зодиите и звездите – последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари