IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 17 януари

17 януари 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Jill Wellington, Pexels

Снимка: Jill Wellington, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Финансите ще се окажат спорна тема и вероятно доста ще влошат отношенията ви с близките. Въздържайте се от излишни разходи или поне си направете труда да ги обсъдите със семейството, ако все пак се налага да ги направите.

Телец

Настроението ви ще е нестабилно. Преценете доколко бихте се справили с деловите разговори и ако се налага, насрочете срещите за по-подходящ момент.

Близнаци

Част от събитията ще са неясни, а други – непредсказуеми. Ще ви е трудно да се ориентирате в обстановката. Придържайте се към обичайните си задължения. Тях поне е сигурно, че няма как да сгрешите.

Рак

Не е препоръчително да обсъждате успехите си. Някой ще се опита да ви провокира, запазете спокойствие. Дистанцирайте се своевременно, за да не „налапате въдицата“ и да разкриете слабите си места.

Лъв

Намерете начин да се уедините за известно време, ако усетите необяснимо напрежение. Работейки самостоятелно, няма да сте принудени да се съобразявате с поведението на околните и съвсем скоро ще възстановите душевното си равновесие.

Дева

Интуицията и комуникативните ви способности са еднакво силни. Ще успеете да прецените кой би се впечатлил от идеите ви и ще можете да ги представите. Най-вероятно ще получите и очакваното одобрение.

Везни

Не е изключено да се почувствате леко разсеяни, а желанието ви за работа изобщо да липсва. Избягвайте сложните задачи и сложните теми доколкото зависи от вас. Ориентирайте се към тях, едва след като придобиете увереност.

Скорпион

Не позволявайте на емоциите да замъглят разума ви. Придържайте се към логиката на събитията, без да се опитвате да ги контролирате. Колкото по-незабелязано действате, толкова по-малко неприятности ще си навлечете.

Стрелец

Едно от затрудненията, с които ще се наложи да се справите е, че ще ви е сложно да синхронизирате своите действия с тези на колектива, което е предпоставка за дребни грешки. Приемете намесата на колегите с благодарност и с готовност за корекции.

Козирог

Пожеланието на древната мъдрост е: Господи, пази ме от приятелите, от враговете аз сам ще се опазя. Няма да сгрешите, ако се придържате към нея и наблюдавате старателно кой как реагира на изказванията ви.

Водолей

Проявете предпазливост. Някой може да се опита да си присвои постиженията ви или пък да ви припише собствените си грешки. И в двата случая е желателно да овладеете емоциите и да защитите позициите си по възможно най-спокойния начин.

Риби

Стремежът към повишаване на знанията ще ви подтикне да търсите допълнителна информация, свързана с работата ви. Не бързайте да я прилагате. Сравнете източниците, може да попаднете на подвеждащи данни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари