IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 18 януари

18 януари 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Jill Wellington, Pexels

Снимка: Jill Wellington, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Без усилия ще се съсредоточите към всичко, което преценявате като важно. Отделете част от времето си за анализ на отношенията. Ще забележите фактори, които не са ви направили впечатление, но създават проблеми.

Телец

Ще се наложи да намерите правилните отговори на поредица свързани помежду си въпроси. Потърсете смисъла в детайлите, които към момента сте пренебрегвали.

Близнаци

Съществената и не особено приятна новина в началото на деня ще е, че се налага да се справите с някои задачи в ускорени срокове. Преценете с кои и с колко от тях сте в състояние да се занимавате едновременно и оставете останалите на заден план. Не се отказвайте от съдействие.

Рак

Ще се наложи да приложите лидерските си умения, независимо дали сте на ръководна позиция или не. Действайте по пътя на убеждението и то така, че да не ви заподозрат в опит за манипулация.

Лъв

Не е изключено да получите интригуващо предложение за участие в реална или виртуална група с интереси в политиката и социалното управление. Запознайте се подробно с принципите на организацията им, преди да приемете поканата.

Дева

От неумишлено чута информация ще разберете кой и защо се опитва да бави реализацията на инициативите ви. Преди да направите каквото и да било, помислете коя би била най-подходящата тактика и последствията от приложението ѝ.

Везни

Податливи сте на чуждо влияние. Постарайте се да взимате самостоятелно решенията, които лично ви засягат. Следвайки външни съвети фактически поемате чужда отговорност.

Скорпион

Избягвайте новите запознанства и контактите с непознати. Може да станете жертва на измама или просто някой сериозно да ви изнерви с поведението си.

Стрелец

Обстоятелствата ще са противоречиви и няма да сте в позиция да им въздействате. Придържайте се към максимата, че не е толкова важно да получите придобивки, колкото да не загубите постигнатото.

Козирог

Избягвайте местата, където има струпване на много хора и криминогенните райони. По време на придвижване, ако попаднете в задръстване или инцидент, спазвайте правилата.

Водолей

Преживяванията ви ще се развиват на спадове и възходи. Част от намеренията ви ще пропаднат поради намесата на субективен фактор, който умишлено или не, ще ви попречи. За щастие, ще успеете да реализирате други, които изобщо не са влизали в плановете ви.

Риби

Действайте самостоятелно и не реагирайте на провокации. При провеждане на делови разговори се опитайте да осъзнаете позицията на партньорите си, преди да я обявите за неправилна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари