IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 19 януари

19 януари 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: EYÜP BELEN, Pexels

Снимка: EYÜP BELEN, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Деловите преговори ще вървят трудно. Установите ли, че всеки „дърпа чергата към себе си“, опитайте да ги отложите и се занимайте с по-забавни теми.

Телец

Част от събитията ще са почти буквално повторение на такива, които вече сте преживели. Ситуацията съвсем не е чак толкова лоша, защото натрупаният опит ще ви подскаже правилната реакция.

Близнаци

Нито една от случките няма да е такава, каквато ви изглежда на пръв поглед. Най-интересното е, че ще успеете да извлечете дивиденти точно от онова, което първоначално ще ви ядоса. Ще се убедите в истинността на твърдението: всяко зло – за добро.

Рак

Колкото и да е силна логиката ви, този път няма да сгрешите, ако се доверите на интуицията. Преживяванията ще са по-скоро емоционални, отколкото материални и при подобни обстоятелства интуицията винаги е по-полезна.

Лъв

Не приемайте лично двусмислените изказвания и уж закачливите забележки, които от време на време ще ви отправят. Още преди обед ще се наложи да се заемете с нещо ново и непознато, което изцяло ще погълне вниманието ви и ще забравите за провокациите.

Дева

Изграждайки си тактиката за реализацията на някаква задача, представете си, че вече сте я изпълнили. Подходът може да изглежда странен, но ще установите, че е изключително полезен.

Везни

Неприятна новина или случка, на която ще присъствате, без да ви засяга пряко, може да ви изпълни с мрачни мисли. Съсредоточете се върху текущите си задължения. Няма как да решите проблемите на целия свят.

Скорпион

Ангажиментите ви ще са повече от обичайното, но няма да ви затруднят, а фактът, че се справяте ще ви се отрази стимулиращо. Интересната изненада ще е, че освен удоволствие, ще получите от хобито си и приходи.

Стрелец

Професионалните задачи ще са предимно продължителни и сложни, за разлика от домашните, които ще можете да изпълните „и с вързани очи“. Ще сте много по-продуктивни, ако ги редувате.

Козирог

Ще се натъквате на затруднения по-често, отколкото сте предполагали. Тъй като ще ви хрумват различни варианти за преодоляването им, потърсете мнението и на близките си. Ще ви е полезно.

Водолей

Някой от по-възрастните ви роднини ще се нуждае от съдействие. Ако нямате възможност лично да окажете помощ, помислете кой би се съгласил да се заеме от ваше име, без да се стига до стресови ситуации.

Риби

Наблюдавайте внимателно действията на хората около себе си и се вслушвайте в изказванията им. Случайно дочута реплика ще ви подскаже кой се опитва да „ви мъти водата“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари