IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 20 януари

20 януари 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Няма да разполагате с почти никакво свободно време, но тъй като всичко ще ви се получава без особени усилия, настроението ви ще е прекрасно. Хубавото в такива моменти е, че успявате да повишите тонуса и на хората около себе си.

Телец

Не е изключено да получите допълнителни финансови постъпления. Изразходвайте част от тях лично за себе си, независимо колко са големи. Посещение в сауна или на масаж ще ви се отрази прекрасно.

Близнаци

Започнете деня без всякакви планове, защото каквито и да си направите, почти сигурно е, че няма да ги спазите. Изненадващите преживявания ще са свързани предимно с романтичния ви живот.

Рак

Неприятна новина за някой от роднините може да ви развали настроението. За сметка на това, новите запознанства ще са изключително полезни, а не е изключено и да подобрите отношенията си с някого, с когото сте в конфликт.

Лъв

Задачите ви ще са повече от достатъчно. Ще ви е нужна последователност, за да се справите. Някой ще пожелае да ви се реваншира за причинено преди време неудобство. Приемете жеста.

Дева

Не превишавайте предварително утвърдения си бюджет. Всяка допълнителна покупка ще се окаже излишна. Ако някой прекалено настоятелно се интересува от личния ви живот, покажете ясно, недвусмислено и без враждебност, че темата не подлежи на публично обсъждане.

Везни

Преди да се съгласите да се отзовете на нечия гореща молба за помощ, преценете дали ще успеете да се справите със собствените си задължения. Обземат ли ви съмнения, отклонете молбата и обяснете откровено причините. Едва ли някой ще ви се разсърди.

Скорпион

В рамките на деня нищо специално и впечатляващо няма да се случи. Установите ли, че имате нужда от разнообразие, създайте си го сами. Импровизирана среща с приятели или разходка с близките ще набави липсващите емоции.

Стрелец

Ще се наложи да отложите част от набелязаните задачи по обективни причини като липса на ресурси, авария, неизпълнено обещание. Не се самообвинявайте. Постарайте се да използвате максимално времето, с което разполагате, а ако е необходимо – потърсете помощ.

Козирог

Събитията ще са противоречиви и почти непрекъснато ще се налага да „прекроявате“ програмата си, за да се съобразите с тях. Не всичко ще върви гладко, но с присъщата си упоритост, ще преодолеете затрудненията. Усетите ли, че предстои неприятен разговор с роднина, опитайте да смените темата.

Водолей

Успешни ще са търговските сделки, но ако сте в позицията на продавач. Що се отнася до покупките, по-добре е да ги избегнете или да се задоволите само с продуктите за ежедневни нужди.

Риби

Ще разполагате с прекрасната възможност да погасите задълженията си или поне част от тях. Не го отлагайте, за да намалите разходите, спестявайки си лихвите. Любимият човек ще ви зарадва с приятна изненада вечерта.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари