IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 зодии, които не биха ви измамили

21 януари 2023 19 30

Справедливостта е най-важна за тях

3 зодии, които не биха ви измамили

Това, което за един човек е честно, може да е несправедливо за друг. Астрологията може да помогне да разберете от какво другите хора се нуждаят и какво биха сметнали за справедливо.

Представителите на някои зодии ценят справедливостта и никога не биха ви измамили.

Везни

Везните са толкова вглъбени в идеята за баланс във всяка ситуация, че за тях е много трудно нарочно да направят нещо несправедливо. Така или иначе, представителите на тази зодия не са бойци – те са преговарящи.

Не мислете обаче, че те ще позволят да минете през тях. Ако Везните се изправят срещу някого, който не играе честно, ще направят каквото могат, за да се защитят. В крайна сметка справедливостта има значение, само когато правилата са еднакви за всички.

Дева

Когато става въпрос за посочване на всеки малък детайл, който не е наред, Девите са тези, които няма как да го пропуснат. Дори и да са на ваша страна, може да усетите, че понякога сте подложени на атака или тежка критика.

Макар това да не ги прави много популярни, за Девите решаването на проблем е по-важно, отколкото това да накарат хората да се чувстват комфортно.

Лъв

Лъвовете искат всички да са щастливи. Няма вероятност да прибягнат до подхлъзване или измама. Основното, което им пречи да са безкомпромисно справедливи, е личният им интерес.

Ако разберат, че поведението им наистина вреди на други хора или ги кара да изглеждат като измамници, те бързо се извиняват и се опитват да поправят грешката.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 1 година )
Лъвът е справедлив и предан. Обичам такива хора.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ром и ромка пссст ( преди 1 година )
който лъже лъже и си верват не се доверявай на хора,които лъжат истинни хора са малцина не очаквам никой и никоя вие живеете в някакви илюзии
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар