IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 23 януари

23 януари 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Възможно е да усетите леки пристъпи на главоболие. Не бързайте с гълтането на хапчета. По-добре се разходете на чист въздух, постойте на тишина, сред природата. Ще възстановите обичайния си тонус.

Телец

Въздържайте се от резки изказвания, дори обектът на недоволството ви напълно да си го заслужава. Възползвайте се от обичайното си търпение, за да не си създадете подмолни врагове, които рано или късно ще намерят начин да си отмъстят.

Близнаци

Енергия не ви липсва, за разлика от целенасоченост. Постарайте се да започнете деня с конкретна програма, за да не разпилявате силите си непрекъснато във всички посоки. Заемете се с една дейност, но така, че да я довършите безупречно.

Рак

Обстоятелствата ще са подходящи, за да „си го върнете“ на някого, който преди време ви е поставил в неприятна ситуация. Не се изкушавайте да го направите. Нито вие ще се почувствате доволни, нито въпросният човек ще стане по-добър.

Лъв

Ще сте доста раздразнителни без основателна причина. Ограничете контактите предимно до хора, които проявяват разбиране спрямо подобни пристъпи на лошо настроение. На тях дори да им се изрепчите несправедливо, ще сте сигурни, че няма да ви се разсърдят.

Дева

Обстановката около вас ще е доста напрегната и между околните ще избухват конфликти буквално като „буря в чаша с вода“. Не се опитвайте да ги успокоявате, да ги сдобрявате и изобщо, да се намесвате. Докато се усетите и ще сте влезли в ролята на гръмоотвод.

Везни

Отстоявайте първо собствените си интереси и след това чуждите. Помислете си колко пъти сте попадали в неблагоприятна ситуация, само защото сте се опитвали да услужите, без да ви молят. Ще установите, че е било доста често.

Скорпион

Обърнете внимание и се поинтересувайте за грижите на децата, родителите си или необходимостите на домашните любимци. Колкото и да сте заети, не забравяйте, че от време на време трябва да се посвещавате на онези, които обичате.

Стрелец

Използвайте часовете преди обед за трудните занимания като се опитате да се справите с тях максимално бързо. През останалата част от деня ще се налага често да се съобразявате с чужди намерения и темпо на работа. Знаейки, че сте изпълнили собствените си отговорности, ще се чувствате спокойни.

Козирог

Ще се появят допълнителни задачи или пък някои предишни ще изискват доработка. Придържайте се към обичайния си ритъм. В процеса на работа, за ваш късмет, част от ангажиментите, набелязани като срещи и дискусии, ще отпаднат.

Водолей

Преди обед настроението ви ще е леко нестабилно и ще ви е трудно да се съсредоточите само в едно направление. Занимавайте се с рутинните задачи. Към новите проекти се ориентирайте в ранния следобед.

Риби

Не е желателно да обсъждате творческите си замисли с колегите и финансовите проблеми с роднините. Нито едните, нито другите ще проявят разбиране към съмненията ви, а още по-малко ще помогнат с полезни препоръки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари