IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 25 януари

25 януари 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Mikhail Nilov, Pexels

Снимка: Mikhail Nilov, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Овладейте емоциите и намалете претенциите си към хората, които обичате. Една необмислена дума е достатъчна, за да предизвика разрив в отношенията ви, ако не завинаги, то поне задълго.

Телец

Не си поставяйте твърде амбициозни планове. Заемете се с видимото и изпълнимото, а не с химерични и мъгляви цели. Не забравяйте, че врабчето в ръката е за предпочитане пред орела в небето.

Близнаци

Ще се наложи да потърсите помощ дори за занимания, които принципно са ви ясни и не ги изпълнявате за първи път. Подкрепа ще получите от човек, който е по-възрастен от вас и не особено дружелюбен.

Рак

Проявете инициатива и разчитайте предимно на себе си. Нищо няма да се случи по инерция, но ако успеете да „подредите картите си“ по правилния начин, ще получите приходи, на които от доста време се надявате.

Лъв

Преценете важността на новите си хрумвания и се заемете само с едно от тях, чието изпълнение сте подготвили подробно. Вероятно ще се наложи на моменти да отклонявате вниманието си, но придържате ли се към основната тенденция, няма да имате проблеми.

Дева

На каквито и затруднения да се натъкнете в процеса на работата си, не се отказвайте. Ще са временни и ще ви покажат докъде можете да стигнете със смелите начинания.

Везни

Промяна на обстоятелствата ще ви позволи рязко да промените и посоката на изява. Почти неусетно ще реализирате цел, за чието изпълнение непрекъснато ви е липсвало нещо дребно и ви е принуждавало да отлагате работата си.

Скорпион

Предложение за добре платена допълнителна временна работа ще ви ентусиазира и зарадва. Преценете обективно не само времето, с което разполагате, но и физическите си възможности, преди да дадете окончателен отговор.

Стрелец

Ще получите окончателно решение на юридически въпрос, с който се занимавате отдавна, но непрекъснато се отлага по независещи от вас причини. Резултатът напълно ще ви устройва, независимо от закъснението си.

Козирог

Записвайте старателно хрумванията, отнасящи се до подобряване методите на работа, околната среда, въвеждането на нови технологии. Ще улесните реализацията им, когато вече сте си осигурили и нужното финансиране.

Водолей

Един или няколко от бизнес-партньорите ви ще инициират разговор за перспективното развитие на отношенията ви. Изслушайте ги внимателно и не опровергавайте предложенията им, дори да не ги одобрявате. Анализирайте ги от различни гледни точки, ще намерите положителни елементи.

Риби

Контактите ще са ограничени и доста конкретни, но пък дълготрайни и полезни. Дайте възможност на новите си познати да ви се представят и да ви споделят целите си. Ще намерите общи интереси и начини за взаимодействие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари