IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Три знака от зодиака, за които сватбата е на заден план

28 януари 2023 19 30

Вижте кои се женят последни

Снимка: Istock

Вашата зодия може да разкрие много за личността ви. Например за това от какъв партньор се нуждаете и на каква възраст е най-вероятно да сте готови за брак. Разбира се, това са само общи препоръки и прогнози. Да вземем например представителите на зодия Рак – за тях семейството винаги ще бъде приоритет номер едно. Друг знак, който е склонен да цени традицията, е Телецът. Телецът се стреми към постоянство във всичко, за да може да създаде надеждни и силни връзки. В същото време той никога няма да се обвърже с първия партньор. Семейство само в името на семейството не е за него.

Има обаче и коренно други представители на зодията, които дълго ще бягат от брачните задължения. Кои са те?

Овен

Овните са страстни и импулсивни натури. Често се влюбват от пръв поглед и се втурват стремглаво към романтични приключения. Изглежда, че те могат да приемат предложение за брак бързо и без много колебание. Но не е така. Овните обичат да вземат решения сами. Освен това те често смятат, че законният брак ще ги лиши от свободата им, поради което дълго време отлагат създаването на семейство. Така че докато партньорът позволява на Овена да се забавлява безгрижно, той ще бъде там. Но щом започне напрежението и явните намеци за сериозни ангажименти, тази зодия може да се обърне на мига.

Близнаци

Въпреки многото стереотипи за вятърничавостта и непостоянството на Близнаците, тази зодия знае как да бъде наистина отдадена на партньора си. Това тяхно качество обикновено се разкрива само с възрастта. Когато са млади, Близнаците са „социални пеперуди“. Те добре знаят, че в света има милиарди хора, затова не виждат никаква стойност в брака – защо да се ограничавате до един човек, когато има толкова много непознати и интересни неща наоколо? Дори и да влязат във връзка, те постоянно се нуждаят от интелектуална стимулация от партньора. Без нея те бързо се отегчават и търсят други възможности. Освен всичко друго, Близнаците имат високи стандарти, така че може да минат много години, преди да намерят своя идеален брачен партньор.

Водолей

Водолеите имат „свободен дух“. Те са известни със своята прогресивност, независимост и интелигентност, не се страхуват да се открояват от тълпата и да разрушават общоприетите стереотипи. По-специално, стереотипите, че „без брак човек не може да се осъществи“. Ако поставите Водолея в рамка и му наложите чужди идеали и мечти, той просто ще се обърне и ще ви напусне завинаги. Освен това тази зодия се нуждае от много лично пространство, за да остане щастлива в една връзка. Не всеки партньор ще може да му даде толкова свобода, колкото му е необходима. Ето защо Водолеите често създават семейство много по-късно от останалите зодии.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари