IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 31 януари

31 януари 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка:  Ion Ceban @ionelceban, Pexels

Снимка: Ion Ceban @ionelceban, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Първоначално доста често ще попадате в центъра на вниманието, след което подсъзнателно сами ще се опитвате да го привличате. Овладейте пристъпите на бъбривост, за да не кажете нещо, което всъщност трябва да запазите в тайна.

Телец

Ще преодолеете пречките по пътя си водени от прословутия си инат. Ако го използвате за нещо смислено, ще получите удивително добри резултати, но ако вкарате енергията си в дреболии, определено ще съжалявате.

Близнаци

Тъй като за представителите на вашия знак обикновено казват, че зад един образ се крият няколко различни характера, то днес може да вкарате околните в истинска енигма. Съдейки по реакциите ви, ще им е изключително трудно да разберат с кого точно си общуват.

Рак

Избягвайте участието в каквито и да било дискусии. Дори подозрението, че някой може да не е съгласен с вас ще ви подтикне да превърнете разговора в ожесточен спор, което не предвещава нищо добро.

Лъв

На каквито и неприятности да се натъкнете, разчитайте най-вече на близките си приятели. Роднините може да ви ядосат, съседите да ви подведат, колегите да се отнесат с безразличие, но приятелите безусловно ще застанат на ваша страна.

Дева

Всичко, с което се заемете днес, ще се случва лесно и ще се развива в желаното от вас направление. За предпочитане е да отложите за по-подходящ момент финансовите си операции, но ако не е възможно, и с тях няма да имате особени затруднения.

Везни

Чувството ви за справедливост е изострено. Стойте далеч от чужди спорове, защото в желанието си да помогнете и да сте полезни, може да застанете на погрешната позиция, преди да сте разбрали за какво изобщо става въпрос.

Скорпион

Обстоятелствата ще се развиват във ваша полза и е много вероятно предложение, което преди време е било отхвърлено, изведнъж да стане актуално. Помислете как да се възползвате максимално от ситуацията и то без да робувате на предразсъдъци.

Стрелец

Ще се наложи да взимате решения с дългосрочни последствия. Обмисляйте ги самостоятелно, но ако решите да ги обсъждате с хора, на които имате доверие, възползвайте се от опита, който ви споделят.

Козирог

Подбирайте внимателно хората, с които общувате, за да не стигате до крайности. Някои от тях ще са невероятно натрапчиви и ако не успеете да се дистанцирате своевременно, най-вероятно няма да успеете да се сдържите, ще им кажете какво мислите за тях, което едва ли ще се отрази подобряващо на отношенията ви.

Водолей

Ще се справите с текущата си работа като на шега. След обед предстои приятна изненада. Някой ще ви се отблагодари за услуга, която сте направили преди време или за полезен съвет. Жестът ще ви зарадва.

Риби

Събитията ще се развиват бавно и част от тези, на които се надявате, няма да се случат. Във ваш интерес е също да намалите темпото и да се придържате към хода на обстоятелствата. Може да не напреднете особено, но пък и няма да се изтощите осезателно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари