IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 2 март

2 март 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Elina Fairytale, Pexels

Снимка: Elina Fairytale, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Стремителни сте и изпълнени с огромното желание да направите всичко „тук и сега“. Ориентирайте се към творчески дейности, в които можете да привлечете за участие хора, на които държите и с които ви е приятно да работите. Резултатите ще са впечатляващи.

Телец

Възприемчиви сте към всякакъв вид информация и най-вече към неангажираща. В същото време речта ви е ясна и убедителна. Не би било излишно да насочите вниманието си към реклама и то предимно на самите себе си и постигнатото до момента. Няма да съжалявате.

Близнаци

Предстоят вълнуващи запознанства от всякакъв характер, както лични, така и делови. Преди да скъсите дистанцията, опитайте да си създадете ясна представа кого от новите си познати в коя група ще впишете.

Рак

Новина, постъпка или ясно показано положително отношение към вас и работата ви ще ви стимулира към активност и решителни действия. Ще довършите бързо и без особени усилия задача, която към момента силно ви е отегчавала.

Лъв

Ще разполагате с подходящи условия за възстановяване на отдавна прекъсната връзка. Направете първата крачка, дори да имате някакви не особено приятни спомени от миналото. Реакцията на стария ви приятел или познат ще ви покаже, че си е заслужавало за момент да загърбите егото си.

Дева

Оптимистичното настроение може да ви направи необичайно бъбриви. Забавлявайте се, но не обсъждайте лични въпроси и перспективни намерения. Моментът не е подходящ за сериозни разговори.

Везни

Обстановката ще е ведра и ще предразполага към сближаване дори с хора, които не са особено приветливи. Постарайте се да запазите чувството си за мярка, за да не възприемат общителността ви като опит за навлизане в чужда територия.

Скорпион

Избягвайте „солените шегички“, присъствайки в компания, в която има и непознати. Първоначално може да не изразят недоволство, но съвсем скоро ще ви покажат с поведението си, че сте прекалили.

Стрелец

Действайте екипно, ако искате инициативите ви да са ефективни. Не забравяйте, че вярата в собствените сили съвсем не е повод за демонстрация на високо самочувствие.

Козирог

Ще се наложи да вземете повече от едно сложно решение в условия на риск. Придържайте се към правилото, че предотвратяването на загуба понякога е по-добър вариант от получаване на печалба.

Водолей

Не е изключено да ви потърсят с предложение за участие в нов интригуващ проект. Реагирайте без прекален оптимизъм и не давайте окончателен отговор, докато не установите всички детайли.

Риби

Меркурий навлиза във вашия знак. Ще подобри мисловните и вербалните ви умения. Не отлагайте сложните разговори. Ще се справите по-добре, отколкото предполагате.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари