IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 16 март

16 март 2023 08 50

Ето какво вещаят звездите за днешния ден

IStockphoto

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Опитайте да си представите как се отразяват думите ви върху околните, преди да сте казали каквото и да било. Много малко е нужно, за да превърнете враговете си в приятели.

Телец

Венера навлиза във вашия знак. Естетическите ви възприятия ще се изострят. Стремежът към романтични преживявания може да ви подтикне към създаване на нова връзка. Тъй като хрумването ще е спонтанно, то връзката най-вероятно ще е краткотрайна и в известна степен разочароваща.

Близнаци

Търсете нюансите. Разпределянето на фактите и събитията само в черно-бялата зона ще ви вкара в заблуда и ще създаде условия за взимане на грешни решения.

Рак

Не обръщайте внимание на клюки и не позволявайте да ви въвличат в интриги, целящи да навредят на отношенията ви от всякакъв характер. Каквато и „тайна“ да ви споделят за някого, имайте си едно наум, че задължително трябва да я проверите, преди да сте променили мнението си за въпросната личност.

Мъжете не могат да им устоят: Кои три зодии привличат вниманието им?

Как да подобрите концентрацията си според вашата зодия

Зодиите, които намират ходенето по срещи за изтощително

Лъв

Преди да се заемете с текущите си задължения, проверете старателно обезпечеността си с ресурси. Подсигурете си всичко, което ви е нужно. Всяко прекъсване ще предизвика изоставане, което трудно ще наваксате.

Дева

Приемайте с умерен ентусиазъм идеите и предложенията на делови партньори, с които работите отскоро. Колкото и да са убедителни, проверете данните, които ви дават. Най-вероятно има „подводни камъни“, на които не са обърнали внимание, а след време ще се окажат важни.

Везни

Съсредоточете се максимално при работа с документи. Постарайте се да вникнете във всички детайли, особено ако са свързани с трансфер на парични суми. Минимална грешка може да ви създаде трайни и досадни неприятности.

Скорпион

Постарайте се да прецените обективно собственото си физическо и психическо състояние. Ако се чувствате спокойни, ориентирайте се към изпълнението на сложни задачи. В случай, че не сте, сменяйте интелектуалните занимания с физически през равни интервали.

Стрелец

Опитите ви да отстоите мнението си на всяка цена най-вероятно ще завършат с неуспех. Намалете темпото, не бъдете прекалено настоятелни и ще спечелите доверието на събеседниците си. Дайте им възможност да поразмишляват върху твърденията ви. Реакцията им ще ви удиви.

Козирог

Проверявайте изправността и екипировката на автомобила си, маршрута и трафика преди да тръгнете на път. Не реагирайте на провокации и агресивни прояви по време на пътуване. Съществуват предпоставки за инцидент.

Водолей

Обстановката у дома може да е леко взривоопасна поради конфликт на интереси между поколенията. Всеки ще „дърпа чергата към себе си“ и всички ще очакват от вас да „успокоите страстите“. Може би най-силното ви оръжие ще е чувството за хумор.

Риби

При необходимост да общувате със структури на държавната администрация се заредете с търпение и подгответе старателно всички необходими документи. Най-вероятно няма да осъществите замислите си още от първия път, но окончателният резултат от усилията ви все пак ще е положителен.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари