IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаквате?

20 март 2023 17 30

Астрологична прогноза за периода 20 – 26 март

IStockphoto

Снимка: Istockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода 20 – 26 март. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Овен

Две събития със съществена важност предстоят във вашия знак – навлизането на Слънцето и Новолунието на следващия ден. Задълженията ви изведнъж рязко ще се увеличат, но не очаквайте незабавни резултати. Част от фактите, които са ви нужни за известно време ще останат скрити. Независимо от това ще разполагате с подходящи условия за стартиране на по-лесните за изпълнение и по-краткотрайни проекти. Ще се наложи да се откажете от други, които първоначално са ви изглеждали обещаващи, но не са отговорили на предположенията ви.

Телец

Не се заемайте с нищо ново, докато не „разчистите“ натрупаните към момента и отлагани задачи. Окуражаващо е, че след като се справите с тях, вероятно ще получите и допълнително заплащане за старанието и положените усилия. Заделете възнаграждението за резерв. Ще ви е необходим съвсем скоро, за да си осигурите ресурси за осъществяване на дейности, плод на личната ви инициатива. Въведете ред в документацията и финансите си. Ще сте много по-ефективни, ако всичко ви е подръка, сочи вашият нов хороскоп.

Близнаци

Паричните ви постъпления ще са постоянни и удовлетворителни като количество, но колкото бързо ги получавате, точно толкова бързо ще успявате и да ги изхарчите. Във ваш интерес е да ги управлявате разумно, да не прекалявате с ежедневните разходи и да си оставите запаси за „аварийни случаи“, но като се знае колко много обичате да се забавлявате, е малко съмнително, че ще го направите. Сложен проблем, с който се занимавате от месец или няколко месеца и е свързан с имот, с недвижимост, с промяна на жилище или друга подобна тема най-после ще напредне с реализацията. Едва ли ще го довършите през тази седмица, но ще е ясно, че малко остава до финалната права.

Рак

Раци, Марс ще навлезе във вашия знак, където ще остане почти два месеца. Задълженията ви ще са доста, но с типичното си старание и акуратност ще се справите по най-добрия начин. Независимо от заетостта, обстановката ще е спокойна, напрежението осезаемо ще спада и ще можете да изгладите някои недоразумения от личен характер. Може да отнеме известно време, докато се стигне до примирие, но дори и така, ще е повече от нищо. Не е препоръчително да правите дългосрочни планове, обстановката ще е динамична. Новите ви контакти също ще са неустойчиви, така че не им се предоверявайте.

Зодиакалните знаци, които често разполагат с твърде малко приятели

Мъжете не могат да им устоят: Кои три зодии привличат вниманието им?

Как да подобрите концентрацията си според вашата зодия

Лъв

Избягвайте дейностите, изискващи прекалени физически усилия и създаващи прекалено психическо напрежение. Доколкото програмата ви зависи от вас, подредете я така, че да действате последователно, с умерено темпо и в направленията, в които сте сигурни в себе си. Не се престаравайте на работното място, за да не предизвикате реакции на недоволство от колегите и не си поставяйте твърде амбициозни цели, за да не предизвикате съмнения у шефовете. Приятните преживявания и енергийно зареждащи изненади ще са свързани с личния живот, ще дойдат от приятелите, семейството и много близки роднини. Ще се появят възможности за подобряване на житейския ви статус, но за да се възползвате от тях, ще се наложи да се откажете от нещо друго.

Дева

Успехите и удовлетворителните резултати ще са свързани предимно с професионалната ви реализация. Предстоят промени на работното място, които може да са с различен характер. От промяна на условията, до сключване на изцяло нов договор с друга фирма. С каквото и да се заемете, ще изисква доста усилия, но след като завършите започнатото, ще установите, че си е заслужавало. Междувременно ще се наложи да отстраните от пътя си доста препятствия, но с типичния си прагматизъм и подреденост ще успеете да ги „обезвредите“ до най-малкия детайл. Действайте смело, ще се намери кой да се намеси във ваша полза, когато се налага.

Везни

Мечтайте, но не прекалявайте с претенциите, нито с изблиците на самоувереност. Радвайте се на това, което имате, за да не преживеете поредното разочарование, предизвикано от илюзорни надежди. Внимателно наблюдавайте обстановката на работното място. Много е вероятно да забележите два интересни и странни факта. Единият е, че някой упорито се опитва да ви въвлече в интрига, а другият, че някой друг е почти готов да ви сподели нежните си чувства. И в двата случая е за предпочитане да запазите спокойствие и да не се обвързвате. Не е изключено да се наложи да направите кратко пътуване извън страната, където да се запознаете с впечатляващи личности. Оставете им инициативата, за да разберете какви са намеренията им за бъдещото ви партньорство.

Скорпион

Събитията ще са интересни, динамични и разнообразни. В повечето случаи ще успявате да осъществите желанията си, но все пак не забравяйте, че е добре да внимавате какво си пожелавате. Имащите самостоятелен бизнес ще регистрират стремителен напредък благодарение на навременната намеса на приятели, заемащи високи постове. Работещите по договор също ще получат бонуси, заслужена награда за старанието им. Що се отнася до намиращите се на ръководни позиции, за тях е препоръчително внимателно да проследяват процесите в колектива и на работното място и да отдават дължимото на служителите си, защото без тяхната осъзната и целенасочена работа не биха могли да изпълнят поставените задачи.

Стрелец

Не се обезверявайте, ако през първите дни на седмицата събитията не се развиват според очакванията ви. Периодът след сряда ще е значително по-благоприятен и ще постигате целите си с лекота. Ще се активизират връзките ви с партньори от други градове и даже от други държави. Бъдете готови да отговорите на поканите и предложенията им. Финансовото ви състояние ще е стабилно, независимо че може да се наложи да направите допълнителни разходи, свързани с пътуване или с покупки за децата ви. Разпределяйте задачите си така, че да не се лишавате от почивка. Пълноценният отдих ще ви осигури стабилен тонус и енергия, за да се включите във всички инициативи, които ви интересуват.

Козирог

С каквото и да се заемете, ще ви се получава „като по учебник“, но това не означава, че трябва да сте пасивни и да се движите по инерция. Обмисляйте подробно действията си. Систематизирайте перспективните планове, които предстои да реализирате за един по-дълъг период от време. Успеете ли да разпределите правилно етапите на работа, ще успеете да си осигурите както нужните ресурси, така и необходимото съдействие. Пътуванията, независимо с каква цел и на какво разстояние са, ще се осъществят благополучно. Ще създадете нови контакти, с чиято помощ бързо ще напреднете при осъществяването на някои замисли. Ще възстановите или по-точно съживите и стари приятелства, които ще внесат свежест в ежедневието.

Водолей

Едно от астрологичните събития с особена важност ще се случи именно във вашия знак, където в първата половина на седмицата ще се настани Плутон и ще остане там почти два месеца и половина. Ще започнат трансформации в различни направления. Ще се променят, макар и бавно, желанията, нуждите, целите, предпочитанията ви. Не е изключено да стартирате дейности по преместването си на друга работа или местоживеене. Да се замислите върху вариантите за разширяване на влиянието си, за увеличаване на приходите. Ще успеете да довършите сделки с недвижими имоти, с които се занимавате от миналата година и едновременно с това да осъществите някои нововъведения в начина на работа. На този етап ще можете предимно да изградите концепциите си, а конкретните дейности ще се осъществяват по-продължително и според обективните условия.

Риби

Инициативите ви, каквито и да са те, ще се отразят предимно върху финансовото състояние, при това положително. Приходите ще са по-високи от обичайните по различни причини и от различни източници. Може да ви върнат дадени преди време заеми, да ви изплатят дължима сума за отдавна приключена задача, да получите приходи от застраховки, рента, лихви, акции, наеми и по други уговорки, а истината е, че никак няма да са ви излишни. С част от получените средства бихте могли да осъществите пътуване, което отдавна обмисляте и би ви доставило удоволствие. Друга част можете да използвате за обновяване на дома или подобряване качествата на автомобила си. От съществено значение е да харчите обмислено и на малки порции, за да се чувствате финансово обезпечени колкото е възможно по-дълго време.

За още новини от света на астрологията и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари