IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 28 март

28 март 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще са необходими усилия, за да изпълните всичко набелязано в текущия си график. Ще се наложи да се справите с някои дребни затруднения. Проявете търпение в моментите, в които се налага да разчитате на намесата на държавната администрация.

Телец

Опитайте да прецените силите си обективно. Ако сте сигурни в себе си, действайте едновременно по довършването на съществуващите и стартирането на следващите проекти. Комбинирайки информацията, ще улесните работата си.

Близнаци

Комуникацията ви няма да е особено интензивна, но ще е свързана с поява на нови хора. Деловите познанства ще ви разкрият удобни варианти за изява. Личните пък ще ви се отразят стимулиращо.

Рак

Прегледайте текущите си уговорки. Някои от тях може да имат нужда от актуализация. Ще успеете безпроблемно да подобрите съществуващите условия, а и да уговорите някои нови, по-ефективни.

Лъв

Концентрирайте се максимално при необходимост от работа с документи. Създавайте копия, проверявайте вписаните данни. Резултатът от сделките ви ще е пряко свързан с правилното дефиниране на условията.

Дева

Посветете част от времето си на предпочитани интелектуални занимания. Направете го в подходяща компания, обкръжение или в неформална група по интереси. Избягвайте запознанствата в интернет, ще станат повод за разочарование.

Везни

Не е изключено да получите окончателен отговор на юридически въпрос, по чието уреждане работите от доста време. Първоначално може и да не отговаря на очакванията ви, но все пак ще е по-добре от нищо или от неизвестността, в която сте били до момента.

Скорпион

Нова задача, с която не сте наясно, ще изисква външна намеса. Внимателно помислете към кого бихте могли да се обърнете за съдействие. За предпочитане е да си създадете няколко варианта. Поне един от тях ще се окаже надежден.

Стрелец

Отстоявайте позициите си добронамерено, но безусловно и недвусмислено. Не позволявайте да ви манипулират и да ви въвличат в интриги, които биха навредили на доброто ви име.

Козирог

Убедителни сте и ако проявите достатъчно инициатива, бихте могли да създадете контактите, които са ви необходими за осъществяване на дългосрочните проекти. Възползвайте се от инструментите на интернет, за да рекламирате личните си постижения.

Водолей

Партньори или приятели, с които общувате сравнително рядко, защото се намират извън града, в който живеете или дори извън държавата, интензивно ще търсят мнението ви по поредица важни за тях въпроси. Не ги лишавайте от съдействието си, не е изключено да ви предложат съучастие в нов, доста интересен бизнес-проект.

Риби

Изненадващо предложение за участие в кратък курс, семинар или друг вид обучение може да ви постави в ситуация на сложен избор и да ви принуди сериозно да промените програмата си. Съобразете се с финансовия резултат, като не забравяте важната подробност, че един от най-ценните ресурси е информацията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари