IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Двете зодии, които най-често стават милионери и милиардери

14 април 2023 19 30

Анализ на зодиите на 50-те най-богати хора в света

Снимка: Istock

Любителите на астрологията знаят, че зодията определя много личностни черти, включително амбиция, конкурентоспособност и бизнес проницателност – характеристики, които обикновено помагат на хората да забогатеят.

Ново проучване показа кои знаци са по-склонни да станат милионери и милиардери.

Британски астролози анализираха зодиите на 50-те най-богати хора в света и стигнаха до извода, че най-често милиарди печелят представителите на зодиите Овен и Везни.

Според астролога Кели Фокс основните предимства на Овните са техните лидерски качества и конкурентоспособност. В същото време обаче представителите на този знак могат да бъдат твърде импулсивни и нетърпеливи.

„Решението е да привлечем отговорен, по-стабилен бизнес партньор“, съветва експертът в коментар за Express.co.uk

Везните, напротив, са сдържани и знаят как да спестяват добре, а също така имат вродена предприемаческа жилка. Така че може би Овните, които искат да забогатеят, трябва да потърсят представител на зодия Везни като бизнес партньор – тогава ще бъде идеален тандем, където всеки компенсира слабостите на другия.

Овните, известни с богатството си, включват Амансио Ортега, основател на испанския магазин за модни стоки Inditex, бившият изпълнителен директор на Microsoft Стив Балмър и съоснователят на Google Лари Пейдж. Сред Везните са дизайнерът Ралф Лорън, председателят на H&M Стефан Першон и бившият съсобственик на L'Oréal Лилиан Бетанкур.

Между другото, на трето място сред потенциалните милиардери са Лъвовете. Имат голяма харизма, амбициозни са и често се стремят не само към богатство, но и към слава. Въпреки това, не всички от тях са способни на реални действия за постигане на целите.

„Някои Лъвове могат да станат богати и известни, докато други могат само да мечтаят за това, чакайки някой да дойде и да им ги подари“, обяснява Кели Фокс. Известни и богати лъвове включват друг съосновател на Google Сергей Брин и основателят на Oracle Лари Елисън.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари