IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп: Какво ви очаква?

3 май 2023 17 30

Астрологична прогноза до 7 май

Istock

Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за 1 – 7 май. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

ОВЕН

Отношението на околните към вас изведнъж може рязко да се промени. Да изразят несъгласие с твърдения и принципи, към които и до момента сте се придържали, но на тях не са им изглеждали странни. Не им се противопоставяйте, просто помислете дали не е настъпил моментът, в който трябва да промените подхода си към обичайните неща от прагматичен към по-философски. Опитайте се да разпределите силите си между полезното и приятното, между работата и развлеченията, търсете творчески решения на сложните казуси. Направите ли го, ще си осигурите постоянни приходи и стабилни финанси.

ТЕЛЕЦ

На 02.05 Меркурий, който е във вашия знак и в ретроградно движение ще започне нов цикъл. На 05.05 Уран ще е в опозиция с Луната. Събитията ще са нееднозначни. Ще сте по-общителни, по-любопитни и в същото време доста по-хаотични. Не се захващайте за няколко неща едновременно, защото в крайна сметка няма да успеете да довършите нито едно от тях. Насочете се към най-важното или пък към онова, за което сте най-подготвени, за да получите достатъчно убедителен резултат, от който самите вие да сте доволни.

БЛИЗНАЦИ

Придържайте се към обичайните, традиционни ценности като семейство, усвояване на нови знания, почтеност в отношенията, за да напредвате устойчиво и без да се налага да преодолявате сериозни пречки. От една страна ще имате нужда от стабилност, предсказуемост на събитията, от друга, ще е засилено желанието ви за активна дейност и стремежът към нови емоции. Изпълнявайте задълженията си старателно и ще стабилизирате достигнатите позиции. Избягвайте участието в хазартни игри, залагания от всякакъв характер и не влагайте средства за лотарийни билети. Вместо бърза печалба и големи приходи, ще претърпите сериозни загуби.

РАК

Навлизането на Венера във вашия знак ще се отрази положително на взаимоотношенията ви. Преди обаче това да се случи, ще имате доста интензивни ангажименти, които ще отнемат доста сили и време. Прегледайте подробно проектите си, преди да ги довършите. Ще успеете да отстраните допуснатите слабости. Задължително подреждайте графика си така, че да разполагате с достатъчно време за почивка. Именно в свободните часове ще можете да обмислите смисъла на новите възможности и да прецените как да се възползвате от тях.

ЛЪВ

Ще получите първите резултати от проект, с който се занимавате от началото на тази година или от края на предишната. Те може да не са конкретно материални, а да са свързани с личностното ви развитие и сфера на влияние, да ви накарат да се чувствате по-устойчиви, по-сигурни в себе си. От начина, по който ще защитите лидерските си позиции или ще покажете организаторските си умения, зависят следващите ви постижения. Не се отказвайте от възможността да се включвате в публични инициативи като конкурси, семинари, професионални дискусии. Освен да научите нещо ново, ще можете да споделите и собствения си опит, което не е без значение.

ДЕВА

Поредица от привидно несвързани помежду си събития ще ви накарат да се размислите и по пътя на логиката ще осъзнаете, че е във ваш интерес да се откажете от някои свои намерения. Че вече са неактуални или пък разходите за осъществяването им ще са прекалено големи, а крайните резултати няма да оправдаят очакванията ви. Може да ви стане малко тъжно, стигайки до тези заключения, но пък положителният момент е, че сте придобили допълнителен опит, чрез който ще напреднете по-бързо. Ориентирайте мислите си към бъдещето и ще се почувствате значително по-добре. Времето, споделено с приятелите и близките ще е безусловен източник на положителни емоции.

ВЕЗНИ

Запазете спокойствие, независимо от ситуациите, в които попадате. Обстоятелствата ще са нееднозначни. На моменти може да станете обект на злонамерени критики, провокации, опити за подкопаване на позициите ви. Колкото по-овладяна и безчувствена е реакцията ви, толкова по-ефективно ще се справите с въпросните атаки. Наблюдавайте, анализирайте детайлите, нюансите в поведението на околните, скрития смисъл на изказванията им, за да си изградите стабилна отбранителна тактика, чрез която да „излезете сухи от водата“. В критичен момент във ваша полза ще се намесят партньори, на които и вие преди време сте помагали. Поддържайте активно връзките си с тях, със сигурност има какво да научите един от друг и да сте си взаимно полезни.

СКОРПИОН

Още през първите дни на седмицата ще започнете да усещате влиянието на предстоящото Лунно затъмнение във вашия знак. Ще ви е трудно да си създадете обективна оценка за случващото се, да се ориентирате в обстановката, да съобразите причините за част от събитията. Намалете темпото, подредете внимателно елементите от ежедневието си, помислете за собствените си грешки и пропуски и най-важното, как бихте могли да се справите с тях. Действайте практично, рационално, следвайки конкретна система и съобразявайки се с обстоятелствата. Ако нещо не се получава според както си го представяте, не се отказвайте. Сменете подхода или просто изчакайте.

СТРЕЛЕЦ

Бихте могли да осъществите отложените служебни пътувания. Ще са съпроводени с интересни срещи и нови запознанства. Е, вероятно ще са съпроводени и с допълнителни разходи, но преживените положителни емоции със сигурност ще си заслужават. Интензивните контакти ще ви стимулират към оригинални хрумвания. В случай, че се натъкнете на препятствия по пътя към осъществяването им, то приемете ги като предупреждение, че няма смисъл да влагате усилия в дадената цел и че няма да сте доволни от направеното. Ще успеете да се справите със спорен въпрос, създаващ напрежение между вас и роднините ви.

КОЗИРОГ

Следвайте схемата на динамичния си стереотип. Избягвайте кардиналните промени, които в този период няма да ви се отразят добре. Що се отнася до взаимоотношенията ви с околните и най-вече с близките, с членовете на семейството, не бъдете прекалено придирчиви. Радвайте се на онова, което имате. Каквито и да са недостатъците на хората, които обичате, те ви дават онова, което могат и не е във ваш интерес да не „търсите под вола – теле“ и да не се опитвате да ги „прекроявате според собствения си аршин“. Помогнете им да се справят с грешките си, вместо да ги критикувате и търсете общ език по спорните въпроси.

ВОДОЛЕЙ

Напрегнат период. Съществуват предпоставки за ожесточени разправии с хората от обичайното ви обкръжение, при това не само с близките, а и с такива, с които ви свързват чисто делови отношения. Лошото е, че причина за споровете ще станат откровени глупости и след като „възелът съвсем се затегне“, не само ще се почувствате зле, а и ще е трудно да възстановите спокойствието такова, каквото е било. В края на седмицата обстановката постепенно ще се нормализира. Ще можете да преодолеете някои финансови или имуществени затруднения, проблеми, свързани с жилището ви. Стимулирайте самостоятелните решения на близките си. Не е изключено да получите добри новини за роднини, живеещи на далечно разстояние.

РИБИ

Обстановката ще е монотонна и може би точно отегчението ще ви подтикне да обсъждате спорни въпроси с близките си. Колкото повече вие се задълбочавате в тях и търсите многопосочни отговори, толкова повече събеседниците ви ще възразяват, ще реагират двусмислено или с неразбиране. Помислете и намерете истинска, реална, практична дейност, с която бихте могли да ангажирате всички, включително и себе си. Съвместните занимания ще се отразят положително на нагласата и на настроението. Променете интериора, направете излет в планината, посетете заедно концерт, театрална постановка, стрийтмоб. Дайте възможност на всички да изразят интересите си и ще откриете у тях качества, които към момента не сте забелязвали.

За още новини от света на астрологията и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари